Nieuwbouw

Altijd streven naar nul opleverpunten

Kelderman is hét bouwbedrijf voor woningcorporaties, beleggers, ontwikkelaars, ondernemers en particuliere opdrachtgevers (CPO). Het liefst werken we in bouwteam met opdrachtgever en architect. Dan komen we tot de beste plannen en scherpste prijzen. De bouwkwaliteit staat altijd voorop. Bij ieder project streven we naar nul opleverpunten.

Woningbouw

Woningbouw

In de loop der jaren hebben we ons gespecialiseerd in woningbouw. Van seriematige projecten tot villa’s voor particuliere opdrachtgevers. Van betaalbare appartementen tot levensloopbestendige huurwoningen voor de vrije sector.

Karakter conceptwoning

In samenspraak met opdrachtgevers maken we haalbare plannen. Steeds vaker reiken we onze Karakter conceptwoning aan als oplossing om snel, kwalitatief en duurzaam te bouwen. En wanneer woningen zijn verkocht of verhuurd, staan onze kopers- /huurdersbegeleiders klaar om de toekomstige bewoners te helpen bij het maken van de juiste keuzes. Aan de hand van individuele gesprekken en/of een innovatieve woonconfigurator vervolmaken wij de woning.

Relatie

Zo ontzorgen we onze opdrachtgevers en leggen wij het fundament voor een prettige relatie met kopers en huurders. Gedurende het bouwtraject onderhoudt de kopersbegeleider het contact, versturen we nieuwsbrieven en organiseren we kijkdagen op de bouw. Samen nemen we de toekomstige bewoners mee naar hun nieuwe woonomgeving.

Op zoek naar een partner voor uw nieuwbouwproject? Maak een afspraak met onze acquisiteur Wout van de Kleut.

Utiliteitsbouw

Projecten Nieuwbouw

Kelderman heeft een veelzijdig karakter. We bouwen woningen, scholen, kantoren en zorggebouwen. Heel diverse projecten, dus. Maar met één rode draad: we bouwen samen met onze opdrachtgevers aan succes.

Nieuwbouw 18 woningen Soembahof | Ede

Bekijk project

Nieuwbouw 34 woningen Zelder | Scherpenzeel

Bekijk project

Nieuwbouw 40 woningen Groen | Veenendaal

Bekijk project