Kees Blotenburg is per 1 oktober 2018 gestart als directeur van Kelderman Bouw en Burgerbouw. Een uitdagende functie waaraan hij met veel toewijding is begonnen. Zijn benoeming als directeur ziet hij als een fantastische nieuwe stap. “Het voordeel van werken bij een lokaal bedrijf is dat je zowel dichtbij de medewerkers als de relaties staat”, aldus Kees Blotenburg. Hij hecht er waarde aan dat je mensen echt nog persoonlijk bij naam kent.

Kees is op zoek naar de menselijke maat, zo vertelt hij: “Die menselijk maat is de basis om in teamverband te kunnen werken; zowel met medewerkers als met relaties. Vertrouwen moet je  verdienen, maar moet je ook durven te geven. Hierin zit een wisselwerking. Die stap begint vanaf dag één. We laten ons niet verleiden om projecten snel van de grond te krijgen of op te leveren. We richten ons uitsluitend op de eindkwaliteit van onze werken en streven altijd naar geen opleverpunten.”

Bij Kelderman Bouw en Burgerbouw zal Kees zich vooral richten op de continuering van het bedrijf. Hij vervolgt: “Ik vind het belangrijk om de slagkracht van Kelderman vast te houden, die zich uit in korte lijnen en snel kunnen schakelen. Ik hecht er waarde aan om de goede dingen te behouden; om te kijken hoe processen worden gedaan en waarom.

Een goede mix van oud en nieuw zorgt voor een frisse blik die elke onderneming nodig heeft om altijd weer een verdiepings-slag te kunnen maken. Door op de die manier naar je organi-satie te kijken zorg je ervoor dat je mee gaat met de tijd en blijf je een kwalitatief goede bouwer.”

Hans Koopman, algemeen directeur Kelderman Groep, is opgetogen over de komst van Kees: “Wij hebben hem ontzettend graag verwelkomd binnen ons team van Kelderman. Kees is in staat om mensen en projecten met elkaar te verbinden. Ik heb er alle vertrouwen in dat hij zijn nieuwe functie goed zal vervullen. Met zijn ervaring en betrokkenheid kan Kees samen met ons team verder bouwen aan het sterke fundament van Kelderman Bouw & Burgerbouw!”

error: Deze inhoud is beschermd