logo-werkman-de-jong

Namens Kelderman is Werkman & De Jong op zoek naar een:

UNITLEIDER BURGERBOUW
Een ondernemende rol als eindverantwoordelijke van de unit Burgerbouw

Functieprofiel

Als unitleider Burgerbouw ben jij verantwoordelijk voor de werkmaatschappij Burgerbouw onder de vleugels van de Kelderman Groep. Kelderman Burgerbouw is sterk in kleinschalige nieuw- en verbouw, onderhoud en renovatie voor zowel particuliere als professionele opdrachtgevers. Daarnaast staan zij klaar met een 24-uurs Calamiteitenservice. Een overzicht van alle lopende projecten is te vinden op de website.

Je stuurt het projectteam functioneel aan en behoudt het overzicht op het gebied van de planning met de focus op de klantrelatie, financiën en de kwaliteit. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie. Met jouw bouwkundige kennis en ervaring weet je het vertrouwen van klanten te winnen en denk je mee om uiteindelijk de beste oplossing voor de klant te kunnen realiseren met je team.

Je taken en verantwoordelijkheden als unitleider Burgerbouw:

 • Dagelijks leidinggeven aan een team van 5-10 collega’s binnen en buiten;
 • Onderhouden van klantcontact;
 • Acquisitie van opdrachten en het werven van nieuwe klanten.
 • Bewaken van de uitvoering;
 • Verzorgen van calculaties;
 • Verzorgen voortgangsrapportages op het gebied van techniek, planning en kostenbewaking;
 • Actief volgen van marktontwikkelingen in het algemeen en op het gebied van techniek en organisatie in het bijzonder (bijv. op het gebied van BIM).

Gewenst profiel
De ideale kandidaat voldoet aan de volgende criteria:

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt ruime praktijkervaring opgedaan in de bouw en hebt technisch inzicht;
 • Je bent communicatief vaardig en beschikt over stijlflexibiliteit;
 • Je bent praktisch ingesteld en beschikt over een hands on mentaliteit;
 • Je voelt jezelf prettig binnen een ‘familiecultuur’ dan wel MKB/DGA-omgeving;
 • Fulltime beschikbaar (40 uur per week) en bij voorkeur woonachtig in een straal van 30 km rondom Ede;
 • Daarnaast herken je jezelf in de volgende omschrijving: teamspeler, organiserend vermogen, oplossingsgericht, creatief, flexibel, gedreven, kwaliteits- en kostenbewust.

 • De organisatie
  Kelderman heeft een rijke historie, maar is meegegroeid met de tijd. Het is hun drijfveer om gebouwen te realiseren waarvan anderen tot in lengte van jaren gebruikmaken. Variërend van verbouw tot seriematige woningbouw of renovaties. Hoe complexer, hoe mooier. Kelderman denkt graag in een vroeg stadium mee over oplossingen die passen binnen de mogelijkheden. Daarbij staan flexibiliteit, creativiteit en klantvriendelijkheid voorop, met het echte vakmanschap als stevig fundament.

  De activiteiten zijn ondergebracht in vier werkmaatschappijen. Onder de vlag Kelderman Bouw verzorgen zij onder meer nieuwbouw van (seriematige) woningbouw, utiliteitsbouw (kantoren, scholen en winkels). De werkmaatschappij Kelderman Burgerbouw is sterk in kleinschalige nieuw- en verbouw, onderhoud en renovatie voor zowel particuliere als professionele opdrachtgevers. Daarnaast staan de specialisten klaar met een 24-uurs Calamiteitenservice. Kelderman Vastgoed Ontwikkeling is een creatieve vastgoedontwikkelaar die met een gedegen visie op de lokale markt succesvolle projecten initieert. Kelderman Renovatie en Onderhoud is gespecialiseerd in renovatie, onderhoud, restauratie en transformatie van bestaand vastgoed.

  Aanbod
  Je komt te werken binnen een familiecultuur waarin samenwerken de boventoon voert. Een zeer plezierige werksfeer waarbinnen je een grote mate van zelfstandigheid krijgt. Je kunt rekenen op een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast krijg je veel ruimte voor opleidings- en ontwikkelmogelijkheden.

  Sollicitatieprocedure
  Werkmandejong is door Kelderman Bouw B.V. ingeschakeld om de bemiddeling van de vacature Unitleider Burgerbouw te verzorgen. Voor vragen kun je contact opnemen met Williene Oorlog op telefoonnummer (0318) 68 72 50.