Historie

Ontwikkelen

Ons bedrijf is honderd jaar geleden opgericht door Bart Kelderman en groeide uit tot een familiebedrijf. Zijn vijf zonen versterkten in de loop van de jaren het bedrijf. Het karakter van Kelderman was toen al te omschrijven als nuchter en betrokken. De broers verwierven zelf grondposities in de regio Ede-Veenendaal om vervolgens woningen te ontwikkelen. Een discipline die ons letterlijk in de genen zit.

IMG historie web
IMG historie web

Gespecialiseerd

Eén van de broers -Henny Kelderman- zette het bedrijf in 1981 zelfstandig voort. In 1998 droeg hij het bedrijf over aan Teun van der Velde. Samen met Hans Koopman, die in 2001 het team versterkte, bouwde hij Kelderman Bouw uit tot een middelgrote aannemer die is gespecialiseerd in woning- en utiliteitsbouw. Sinds 2008 is Hans Koopman volledig eigenaar en algemeen directeur van Kelderman Groep. De dagelijkse leiding van het bouwbedrijf is in handen van directeur Kees Blotenburg.

Familiebedrijf

Ons bedrijf bestaat inmiddels uit 69 gedreven vakmensen. Nog altijd ademt het bedrijf de cultuur van een hecht familiebedrijf. We zijn gevestigd op de Zuiderkade in Ede; dichtbij de plek waar Bart Kelderman het bouwbedrijf startte. In de landelijke omgeving voelen we ons thuis, verbonden met onze regio en historie.

 MMK web Kelderman