In uitvoering

17 woningen Langelaar | Veenendaal

Aan de Grift in Veenendaal-West wordt project de Langelaar ontwikkeld. De voormalige basisschool maakt plaats voor de nieuwbouw van 17 moderne woningen. De woningen worden opgedeeld in een rij van 8 en 9 woningen. Alle woningen zijn verkocht.

Projectdetails
Omvang 17
Locatie Veenendaal
Status In uitvoering
Geüpdatet 06 oktober 2021

Historie

De Langelaar refereert naar de familienaam van de familie Langeler, die rond de 17e eeuw heeft bijgedragen aan de groei en ontwikkeling van Veenendaal.

Architectuur

De ruimte woningen met een strakke architectuur worden uitgerust met vele duurzame toepassingen, zoals aardgasloos, pv-panelen, balansventilatie, warmtepomp, vloerverwarming en hoogwaardige isolatie. Iedere woning beschikt aan de achterzijde ook over een parkplek op eigen terrein. Zowel voor als naast de woningen komt een autoluwe zone. De architectuur wordt bepaald door strakke gevels in warme oranje baksteen met terugliggend voegwerk en een dak met keramische pannen en verholen goten. Het metselwerk is verfijnd met rollagen in horizontale banden. De voordeuren en de houten panelen zijn met hun roodbruine kleur een accent in de gevelcompositie. De woningen aan de Bomas worden voorzien van een houten veranda met uitzicht op de Grift.

Hoek def

Project in beeld...

Artist Impression

Aan dit project werken mee:

Makelaar Ditters
Website Langelaar
Architect Mies Architectuur
Opdrachtgever De Bunte Vastgoed

Nieuws over dit project

Langelaar | Nieuwsbrief 1

De eerste nieuwsbrief van Langelaar staat online.

Lees meer
Nieuwbouw

Langelaar | Start Informatie

De Start Informatie brief van Langelaar staat online.

Lees meer