17 woningen Langelaar | Veenendaal

Aan de Grift in Veenendaal-West is project de Langelaar gerealiseerd. De voormalige basisschool heeft plaats gemaakt voor de nieuwbouw van 17 moderne woningen. De woningen zijn opgedeeld in een rij van 8 en 9 woningen.

Projectdetails
Status Opgeleverd

Historie

De Langelaar refereert naar de familienaam van de familie Langeler, die rond de 17e eeuw heeft bijgedragen aan de groei en ontwikkeling van Veenendaal.

Architectuur

De ruime woningen met een strakke architectuur zijn uitgerust met vele duurzame toepassingen, zoals aardgasloos, pv-panelen, balansventilatie, warmtepomp, vloerverwarming en hoogwaardige isolatie. Iedere woning beschikt aan de achterzijde ook over een parkeerplek op eigen terrein. Zowel voor als naast de woningen ligt een autoluwe zone. De architectuur is bepaald door strakke gevels in warme oranje baksteen met terugliggend voegwerk en een dak met keramische pannen en verholen goten. Het metselwerk is verfijnd met rollagen in horizontale banden. De voordeuren en de houten panelen zijn met hun roodbruine kleur een accent in de gevelcompositie. De woningen aan de Bomas zijn voorzien van een houten veranda met uitzicht op de Grift.

Hoek def

Opleverfoto's...

Artist Impression

Aan dit project werkten mee

Makelaar Ditters
Architect Mies Architectuur
Opdrachtgever De Bunte Vastgoed

Nieuws over dit project

Nieuwbouw

Starten met een pareltje

Joanne van de Bunt en Alex Wassenaar maken een mooie start op de woningmarkt. De Veenendalers zijn sinds woensdag 8 juni de trotse bezitters van een prachtige nieuwbouw-woning in Veenendaal-West. ‘We beseffen dat we veel geluk hebben.’

Lees meer
Nieuwbouw

De Langelaar | Laatste nieuwsbrief

De laatste nieuwsbrief van De Langelaar staat online.

Lees meer
Nieuwbouw

Langelaar | Nieuwsbrief 2

De tweede nieuwsbrief van het project De Langelaar staat online.

Lees meer
Nieuwbouw

Langelaar | Nieuwsbrief 1

De eerste nieuwsbrief van Langelaar staat online.

Lees meer
Nieuwbouw

Langelaar | Start Informatie

De Start Informatie brief van Langelaar staat online.

Lees meer