In uitvoering

8 riante villa's De Donkhof | Baarn

Acht riante stadsvilla’s nabij het centrum in Baarn. Een inbreidingsproject op een zogenaamde ‘Donk’; een donk is een heuvel die zich duidelijk aftekent tegenover een lager gelegen omgeving. Kelderman Bouw zal dit prachtige project realiseren in opdracht van Hagedoorn Ontwikkeling uit Huizen.

Projectdetails
Omvang 8
Locatie Baarn
Status In uitvoering
Geüpdatet 06 september 2021

Ruim

De woningen mogen met recht als ruim worden bestempeld. En dat kan met oppervlakten van 175-180 m2. Standaard worden de woningen voorzien van een aangebouwde garage van 19 m2, twee dakkapellen op de zolderverdieping, volledig sausklare wanden en parkeren op eigen terrein voor maar liefst twee auto’s.

Duurzaam

In deze tijd mag een duurzaam karakter niet meer ontbreken. In dit project is hier dan ook ruimschoots aandacht aan besteed. Een warmtepomp, zonnepanelen en WTW zorgen voor een gasloze woning en een EPC van 0,26. Door middel van vloerverwarming wordt de woning verwarmt en als optie is het mogelijk om de woning in de zomer te koelen.

Villa Donkhof Baarn
000 Hagedoorn CamVV Foto Gesneden zoooom

Volop mogelijkheden

De woningen kunnen optioneel met een diepte van 1,2 of 2,4 meter worden uitgebouwd. Op de begane grond kan de garage middels een deur en isolatie worden betrokken bij de woning. Op zolder kan er een tweede badkamer worden gerealiseerd. Zo kunnen de villa’s deels naar wens van de koper worden gebouwd.

Project in beeld...

Artist impressions

Aan dit project werken mee:

Website Project website
Opdrachtgever Hagendoorn Ontwikkeling

Nieuws over dit project

Nieuwbouw

Donkhof | Nieuwsbrief 2

De tweede nieuwsbrief van Donkhof Baarn staat online.

Lees meer
Nieuwbouw

Donkhof | Nieuwsbrief 1

De eerste nieuwsbrief van Donkhof Baarn staat online.

Lees meer

Donkhof | Start Informatie

De Start Informatie van Donkhof Baarn staat online.

Lees meer