8 riante villa's De Donkhof | Baarn

Acht riante stadsvilla’s nabij het centrum in Baarn. Een inbreidingsproject op een zogenaamde ‘Donk’; een donk is een heuvel die zich duidelijk aftekent tegenover een lager gelegen omgeving. Kelderman Bouw heeft dit prachtige project gerealiseerd in opdracht van Hagedoorn Ontwikkeling uit Huizen.

Projectdetails
Status Opgeleverd

Ruim

De woningen mogen met recht als ruim worden bestempeld. En dat kan met oppervlakten van 175-180 m2. Standaard zijn de woningen voorzien van een aangebouwde garage van 19 m2, twee dakkapellen op de zolderverdieping, volledig sausklare wanden en parkeren op eigen terrein voor maar liefst twee auto’s.

Duurzaam

In deze tijd mag een duurzaam karakter niet meer ontbreken. In dit project is hier dan ook ruimschoots aandacht aan besteed. Een warmtepomp, zonnepanelen en WTW zorgen voor een gasloze woning en een EPC van 0,26. Door middel van vloerverwarming wordt de woning verwarmt en als optie was het mogelijk om de woning in de zomer te koelen.

Villa Donkhof Baarn
Hagedoorn Cam0 (Custom)

Volop mogelijkheden

De woningen konden optioneel met een diepte van 1,2 of 2,4 meter worden uitgebouwd. Op de begane grond kon de garage middels een deur en isolatie worden betrokken bij de woning. Op zolder kon er een tweede badkamer worden gerealiseerd. Zo konden de villa’s deels naar wens van de koper worden gebouwd.

Opleverfoto's...

Artist impressions

Aan dit project werkten mee

Opdrachtgever Hagendoorn Ontwikkeling

Nieuws over dit project

Nieuwbouw

‘Dankzij project Donkhof kunnen we weer terug naar Baarn’

‘We komen allebei uit Baarn en hebben er ook heel lang gewoond. Omdat we een ruimere woning nodig hadden, zijn we drie jaar geleden naar Hilversum verhuisd. Maar we hebben nog alles in deze omgeving. De scholen, we zijn betrokken bij de scouting en we kwamen altijd nog bij de lokale winkeliers. Dus wilden we dolgraag terug. Dankzij de bouw van het project Donkhof in het hartje Baarn kan dat.’

Lees meer
Nieuwbouw

Donkhof | Laatste nieuwsbrief

De laatste nieuwsbrief van Donkhof Baarn staat online!

Lees meer
Nieuwbouw

Donkhof | Nieuwsbrief 3

De derde nieuwsbrief van Donkhof Baarn staat online.

Lees meer
Nieuwbouw

Donkhof | Nieuwsbrief 2

De tweede nieuwsbrief van Donkhof Baarn staat online.

Lees meer
Nieuwbouw

Donkhof | Nieuwsbrief 1

De eerste nieuwsbrief van Donkhof Baarn staat online.

Lees meer

Donkhof | Start Informatie

De Start Informatie van Donkhof Baarn staat online.

Lees meer