OP ENKA is gesitueerd op een historische locatie, vlakbij het centrum van Ede, tegen de rand van de Veluwe. Een bijzondere wijk, waar de rijke historie dagelijks voelbaar is. De architectuur ontleent haar inspiratie enerzijds aan het landelijke dorpse wonen, anderzijds zijn de kenmerken van de oude gebouwen zichtbaar. Samen vormen ze een schitterende compilatie. Alle woningen zijn opgeleverd.

Projectdetails
Jaar2021
Status Opgeleverd

Architectuur

De woningen zijn gelegen op royale percelen, aan weerszijden van De Oversteek. Dit is een brede laan met in het midden een groen hofje en talrijke bomen, die de straat een rijke uitstraling geven. Bij het ontwerp van de landhuizen van De Acht Op Enka heeft de architect zich laten inspireren door de bijzondere architectuur van Willem Dudok.

In de landhuizen van De Acht Op Enka ziet u de stijl van Dudok terug in de ruimtelijkheid, zowel binnen als buiten, de bijzondere detaillering, de toepassing van hoogwaardige materialen en de karakteristieke belijning. Kijk bijvoorbeeld naar de bijzondere dakvorm, de grote overstekken en de markante hoogteverschillen.

DAOE ext straatzijde 0 0
DAOE int woonkamer

Woonwensen

Het uitgekiende ontwerp van de landhuizen biedt in basis een bijzonder riante woning. Zo is iedere woning standaard voorzien van onder andere een ruime garage, een royale woonkamer en eetkeuken met erker op de begane grond en een master bedroom met privé badkamer op de eerste verdieping. Iedere koper heeft de kans gehad om de woning naar eigen smaak in te vullen door de vele indelingsvarianten en uitbreidingsopties.

Opleverfoto's

Artist Impressions

Aan dit project werkten mee

Opdrachtgever Kelderman Vastgoed Ontwikkeling

Nieuws over dit project

Nieuwbouw

De Acht Op Enka | Nieuwsbrief 6

De zesde nieuwsbrief van De Acht Op Enka staat online!

Lees meer
Nieuwbouw

De Acht Op Enka | Nieuwsbrief 5

De vijfde nieuwsbrief van De Acht Op Enka staat online!

Lees meer
Nieuwbouw

De Acht Op Enka | Nieuwsbrief 4

De vierde nieuwsbrief van project De Acht Op Enka staat online!

Lees meer
Nieuwbouw

De Acht Op Enka | Nieuwsbrief 3

De derde nieuwsbrief van project De Acht op Enka staat online!

Lees meer
Nieuwbouw

Bouwproject ‘De Acht op de Enka’ start sneller dan verwacht

Het project ‘De Acht op de Enka’, een initiatief van Kelderman Vastgoedontwikkeling uit Ede, gaat komende week van start. Maandag beginnen de graafwerkzaamheden van dit project op het Enka-terrein in Ede, dat bestaat uit acht karakteristieke villa’s aan de rand van het bos.

Lees meer
Nieuwbouw

Acht Op Enka | Update

Een update over project De Acht Op Enka staat online!

Lees meer
Nieuwbouw

Nieuwsbrief De Acht Op Enka

De eerste nieuwsbrief van De Acht op Enka staat online.

Lees meer