Nieuwbouw 10 woningen Stadswachter | Veenendaal

Aan de Diepeveenheem in Veenendaal-Oost, gelegen in de wijk Buurstede, zal Kelderman 10 levensloopbestendige woningen ontwikkelen en realiseren. Uit handen van Theo Verburg Architecten is een prachtig plan neergezet.

Projectdetails
Omvang 10
Locatie Veenendaal
Status In voorbereiding
Geüpdatet 02 september 2021

Klaar voor de toekomst

In het ontwerp van de woningen is rekening gehouden met de mogelijkheid van levensloopbestendig wonen. De woningen krijgen standaard een ruim woon- en slaapprogramma op de begane grond. Op de verdieping is volop ruimte voor extra kamers, bijvoorbeeld voor logees, werkruimte of een atelier. De woningen zijn zodanig ontworpen dat verschillende indelingsvarianten worden aangeboden. Toch liever een extra grote leefruimte? Of een kantoor aan huis? Binnen het concept van de levensloopbestendige woningen is het mogelijk!

Naast verschillende indelingen is er ook veel aandacht besteed aan toegankelijkheid en veiligheid, zoals robuuste erfafscheidingen, voldoende buitenverlichting met bewegingsmelders en een patio die kan worden afgesloten. De woningen worden gebouwd in deelgebied Buurtstede. Onder meer winkels en andere voorzieningen zoals onder andere het Kloppen Hart Huis zijn op steenworpafstand bereikbaar.

Duurzaam

Met zorg is gekeken naar het duurzame karakter van deze woningen. Zo worden de woningen aangesloten op de Duurzame Energievoorziening Veenendaal Oost. DEVO levert zowel warmte als koeling. Daarnaast worden PV-panelen op het dak geplaatst. Dit laatste punt draagt bij aan een mooi groen karakter aan de straatzijde als ook dat het de bewoners een prettig zicht geeft vanaf de bovengelegen verdieping en het terras.

Verkoop

De inschrijving voor dit project is inmiddels gesloten.

0 IMP 00 0 SCHETS

Artist Impressions

Aan dit project werken mee:

Makelaar Domicilie