Nieuwbouw 10 woningen Stadswachter | Veenendaal

Aan de Diepeveenheem in Veenendaal-Oost, gelegen in de wijk Buurstede, ontwikkelt en realiseert Kelderman 10 levensloopbestendige woningen. Uit handen van Theo Verburg Architecten is een prachtig plan neergezet.

Projectdetails
Status Opgeleverd

Klaar voor de toekomst

In het ontwerp van de woningen is rekening gehouden met de mogelijkheid van levensloopbestendig wonen. De woningen krijgen standaard een ruim woon- en slaapprogramma op de begane grond. Op de verdieping is volop ruimte voor extra kamers, bijvoorbeeld voor logees, werkruimte of een atelier. De woningen zijn zodanig ontworpen dat verschillende indelingsvarianten worden aangeboden. Toch liever een extra grote leefruimte? Of een kantoor aan huis? Binnen het concept van de levensloopbestendige woningen is het mogelijk!

Naast verschillende indelingen is er ook veel aandacht besteed aan toegankelijkheid en veiligheid, zoals robuuste erfafscheidingen, voldoende buitenverlichting met bewegingsmelders en een patio die kan worden afgesloten. De woningen worden gebouwd in deelgebied Buurtstede. Onder meer winkels en andere voorzieningen zoals onder andere het Kloppend Hart Huis zijn op steenworpafstand bereikbaar.

Duurzaam

Met zorg is gekeken naar het duurzame karakter van deze woningen. Zo worden de woningen aangesloten op de Duurzame Energievoorziening Veenendaal Oost. DEVO levert zowel warmte als koeling. Daarnaast worden PV-panelen op het dak geplaatst. Dit laatste punt draagt bij aan een mooi groen karakter aan de straatzijde als ook dat het de bewoners een prettig zicht geeft vanaf de bovengelegen verdieping en het terras.

0 IMP 00 0 SCHETS

Project in beeld...

Artist Impressions

Aan dit project werkten mee

Makelaar Domicilie

Nieuws over dit project

Nieuwbouw

‘We blijven graag met beide voeten op de grond’

‘Via een advertentie op Facebook zagen we dat er in Veenendaal-oost levensloopbestendige woningen zouden worden gebouwd. Die spraken ons direct aan. Wij zijn geen appartementen-mensen en willen graag met de voeten op de grond blijven.’

Lees meer
Nieuwbouw

Stadswachter | Laatste nieuwsbrief

Nog maar even en dan hebben wij het genoegen om de sleutels van de eerste woningen te overhandigen.

Lees meer
Nieuwbouw

Stadswachter | Nieuwsbrief 4

Marcel Heddema, projectleider, heeft net een overleg op de bouwplaats gehad en is tevreden: ‘’de werkzaamheden verlopen voorspoedig!’’.

Lees meer
Nieuwbouw

Stadswachter | Nieuwsbrief 3

De afgelopen maanden zijn wij weer hard aan het werk geweest met de bouw van uw woning.

Lees meer
Nieuwbouw

Stadswachter | Nieuwsbrief 2

Een tussentijdse nieuwsbrief van het project Stadswachter staat online.

Lees meer
Nieuwbouw

Proosten op toekomstgerichte woningen Stadswachter

De gemeente Veenendaal zet de komende tijd in op de bouw van levensloop- en zorggeschikte woningen. Het project Stadswachter aan de Diepeveenheem in de wijk Buurtstede is daar een mooi voorbeeld van. Hier komen tien woningen waar toekomstige bewoners zo lang mogelijk kunnen blijven wonen.

Lees meer
Nieuwbouw

Stadswachter | Start Informatie

De Start Informatie nieuwsbrief van project Stadswachter staat online.

Lees meer
Nieuwbouw

Stadswachter | Nieuwsbrief

Een tussentijdse nieuwsbrief van het project Stadswachter staat online.

Lees meer