Nieuwbouw 14 appartementen Vederhof | Zeist

De Karakterwoning van Kelderman vliegt uit in Zeist! In opdracht van De Bunte Vastgoed mag Kelderman binnenkort aan de slag met dit prachtige project Vederhof. In deze vernieuwingswijk worden 40 woningen en 14 appartementen gerealiseerd.

Projectdetails
Omvang 14 appartementen
Locatie Zeist
Status In voorbereiding
Geüpdatet 13 oktober 2023

Duurzaam wonen

Dankzij een doordacht ontwerp voldoen de woningen aan nieuwste BENG duurzaamheidseisen en worden full electric opgeleverd. Dit betekent dat de woningen geen gasaansluiting meer hebben, maar door middel van een individuele lucht/water warmtepomp verwarmd en gekoeld worden. De woningen worden verder voorzien van vloerverwarming, balansventilatie en hoogwaardige isolatie.

 def

Appartementen

Naast de woningen wordt een appartementencomplex gerealiseerd, bestaande uit 14 woningen waarvan 12 tweekamer- en 2 driekamerappartementen. Het complex heeft een speels maar stijlvol aanzien door de verspringende balkons en gevelvullende elementen van hout. De appartementen op de begane grond hebben toegang tot een eigen terras. Ook voor de praktische kant is gezorgd; in het gebouw wordt er een gezamenlijke fietsenberging gerealiseerd.

Groen & sociaal

Ook de directe omgeving krijgt een duurzame invulling. Zo wordt er een parkje gerealiseerd voor één van de woonrijen en sluiten de voortuinen van de andere rij woningen naadloos aan op de omgeving door het gebruik van beukenhaagjes. De ruimte rondom het appartementencomplex wordt voorzien van een groene inrichting. Uniek binnen dit project is het gebruik van betonnen bankjes als erfafscheiding bij sommige woningen. De bankjes horen bij de architectuur van de woningen en dragen bij aan het sociale karakter van de wijk.

Artist Impressions

Aan dit project werken mee:

Architect ZAAK VAN NN
Opdrachtgever De Bunte Vastgoed

Nieuws over dit project

Nieuwbouw

Vederhof | Nieuwsbrief 1

Update vanaf de bouwplaats! Op donderdag 26 oktober jl. hebben wij u via Volgjewoning laten weten dat de bouw van project Vederhof van start is gegaan! Een moment wat opdrachtgever De Bunte Vastgoed niet zomaar voorbij wil laten gaan. In het nieuwe jaar toosten wij graag met u op een voorspoedig bouwproces! Uiteraard ontvangt u te zijner tijd een uitnodiging van ons.

Lees meer
Nieuwbouw

Vederhof | Start Informatie Appartementen

Met deze Start Informatie willen wij de kopers van de appartementen van project Vederhof graag in hoofdlijnen informeren over het proces van de bouw van hun woning.

Lees meer