In uitvoering

Nieuwbouw 16 woningen Op Dreef | Ede

Wijk Kernhem: een groene, moderne nieuwbouwwijk gelegen in Ede. In deze wijk bouwt Kelderman Bouw in opdracht van Koopmans Projecten B.V. 16 eigentijdse woningen, verdeeld in 4 hoekwoningen, 10 rijwoningen en een twee-onder-een-kapwoning. Alle woningen zijn verkocht.

Projectdetails
Omvang 16
Locatie Ede
Status In uitvoering
Geüpdatet 29 oktober 2020

Hoek- en rijwoningen

De ruime hoek- en rijwoningen kenmerken zich door een ruime plattegrond, een tuitgevel of langskap, rode dakpannen en een roodbruine steensoort, wisselend afgewerkt met subtiel wit geschilderde vlakken in het metselwerk. Een bijzonder detail is het fraaie verticale metselwerk in de buitenmuur. Een frans balkon maakt het geheel helemaal af. Kopers hebben de mogelijkheid om de woning naar eigen wens uit te breiden met bijvoorbeeld een uitbouw of een dakkapel. Bij de hoekwoningen bestaat zelfs de mogelijkheid om de garage te vergroten.

Op Dreef
0A0

Twee-onder-een-kapwoning

Bijzonder aan de twee-onder-een-kapwoning is ook hier de forse plattegronden, een master bedroom met walk-in-closet en de mogelijkheid tot uitbouw, het plaatsen van een dakkapel aan de achterzijde en het vergroten van de garage.

Alle woningen worden inclusief complete keuken, badkamer en toiletruimte opgeleverd.

Duurzaam

Oog voor duurzaamheid mag in dit project zeker niet ontbreken. Met een energieprestatiecoëfficiënt van 0,4 voldoen de woningen aan de eisen van het Bouwbesluit. De woningen worden aangesloten op stadsverwarming, waarbij de woning op de begane grond wordt verwarmd door middel van vloerverwarming. Daarnaast hebben kopers de mogelijkheid om voor PV-panelen te kiezen.

Project in beeld...

Artist Impressions

Aan dit project werken mee:

Nieuws over dit project

Nieuwbouw

Op Dreef | Nieuwsbrief 3

De derde nieuwsbrief van Op Dreef staat online.

Lees meer
Nieuwbouw

Op Dreef | Nieuwsbrief 2

De tweede nieuwsbrief van Op Dreef staat online.

Lees meer
Nieuwbouw

Op Dreef | Goed 'Op Dreef'

Een update van Op Dreef staat online.

Lees meer
Nieuwbouw

Op Dreef | Nieuwsbrief 1

De eerste nieuwsbrief van Op Dreef staat online.

Lees meer
Nieuwbouw

Op Dreef | Start Informatie

De Start Informatie van Op Dreef staat online.

Lees meer