Nieuwbouw 18 woningen LEIV | Veenendaal

Samen met LATEI uit Amersfoort en Van Elst Vastgoed uit Veenendaal werkte Kelderman mee aan de plannen voor de bouw van 18 stadswoningen in Veenendaal-Oost.

Projectdetails
Status Opgeleverd

Locatie

Project LEIV is gerealiseerd in deelgebied Buurstede, waar in totaal circa 1.250 woningen worden gebouwd. LEIV ligt aan de Stuivenbergheem, bij de Brink. Aan de achterzijde van woningen ligt buurtschap de Erven.

Met de voeten in het water

De bijzondere stadswoningen liggen letterlijk met de voeten in het water; aan de voorzijde zijn onder meer winkels, scholen en andere voorzieningen op steenworpafstand bereikbaar. De riante woningen blinken uit in multifunctionaliteit. De benedenverdieping is naar eigen inzicht in te delen en te gebruiken als bijvoorbeeld kantoorruimte of atelier. Maar het ontwerp leent zich ook bij uitstek voor een zogeheten 2-generatiewoning waarbij een ouder zelfstandig op de begane grond kan wonen. Het ontwerp van de woningen is in handen van INBO uit Heerenveen.

Latei LEIV voorzijde lowres DEF

Project in beeld...

Artist Impression

Aan dit project werkten mee

Nieuws over dit project

Nieuwbouw

Telefoontje bij sportschool startpunt voor nieuwbouwhuis

‘Ik was lekker aan het sporten, toen mijn telefoon ging. Normaal gesproken neem ik dan nooit op, maar nu maakte ik een uitzondering.

Lees meer
Nieuwbouw

LEIV | Laatste nieuwsbrief

Nog maar even en dan hebben wij het genoegen om de sleutels van de eerste woningen te overhandigen. Na het ontvangen van de sleutel van uw nieuwe woning zal er ongetwijfeld volop geklust gaan worden. In deze laatste nieuwsbrief leest u diverse tips en tricks die goed van pas komen bij het in gebruik nemen van uw woning.

Lees meer
Nieuwbouw

LEIV | Nieuwsbrief 4

De vierde nieuwsbrief van project LEIV staat online.

Lees meer
Nieuwbouw

LEIV | Nieuwsbrief 3

De derde nieuwsbrief van project LEIV staat online.

Lees meer
Nieuwbouw

LEIV | Nieuwsbrief 2

De tweede nieuwsbrief van project LEIV staat online.

Lees meer
Nieuwbouw

LEIV | Nieuwsbrief 1

De eerste nieuwsbrief van project LEIV staat online.

Lees meer
Nieuwbouw

LEIV | Start Informatie

De Start Informatie nieuwsbrief van project LEIV staat online.

Lees meer