Nieuwbouw 18 woningen LEIV | Veenendaal

In bouwteam met LATEI uit Amersfoort en Van Elst Vastgoed uit Veenendaal werkt Kelderman mee aan de plannen voor de bouw van 18 stadswoningen in Veenendaal-Oost.

Projectdetails
Omvang 18
Locatie Veenendaal
Status In voorbereiding
Geüpdatet 19 juli 2021

Locatie

Project LEIV wordt gerealiseerd in deelgebied Buurstede, waar in totaal circa 1.250 woningen worden gebouwd. LEIV ligt aan de Stuivenbergheem, bij de Brink. Aan de achterzijde van woningen ligt buurtschap de Erven.

Met de voeten in het water

De bijzondere stadswoningen liggen letterlijk met de voeten in het water; aan de voorzijde zijn onder meer winkels, scholen en andere voorzieningen op steenworpafstand bereikbaar. De riante woningen blinken uit in multifunctionaliteit. De benedenverdieping is naar eigen inzicht in te delen en te gebruiken als bijvoorbeeld kantoorruimte of atelier. Maar het ontwerp leent zich ook bij uitstek voor een zogeheten 2-generatiewoning waarbij een ouder zelfstandig op de begane grond kan wonen. Zoals het er nu uitziet komt een deel van de woningen in de verkoop; een ander deel zal worden verhuurd. Het ontwerp van de woningen is in handen van INBO uit Heerenveen.

 00 Veenendaal LEIV Scene

Artist Impression

Aan dit project werken mee:

Website leiv-wonen.nl/