In uitvoering

Nieuwbouw 36 woningen & 8 appartementen De Omloop| Leidsche Rijn

Op loopafstand van het centrum in Leidsche Rijn realiseert de bouwcombinatie Koopmans/Kelderman de nieuwbouw van het project De Omloop. Een ruim aanbod van 44 woningen, waaronder eengezinswoningen, herenhuizen en appartementen. De helft van deze woningen valt onder de betaalbare koopwoningen en het andere gedeelte valt onder de vrije sector. In samenwerking met geWOONhout worden er ook modulaire houtbouwwoningen gebouwd. Alle woningen zijn verkocht.

Projectdetails
Omvang 44 woningen
Locatie Utrecht
Status In uitvoering
Geüpdatet 16 februari 2024

Stads van buiten, groen van binnen

Het ontwerp komt uit handen van architect Marijn Mees van MEESVISSER uit Amsterdam. De woningen, geïnspireerd op iconische Utrechts gebouwen, krijgen een stoere stedelijke uitstraling met art deco gevels en er worden verschillende kleuren baksteen toegepast. Uiteraard is er met zorg gekeken naar de duurzaamheid van de woningen. Vloeren, gevels en ramen worden voorzien van goede isolatie en door middel van zonnepanelen en warmtepompen worden de woningen duurzaam verwarmd en gekoeld.

omloop
omloop

Natuurlijk & duurzaam

De binnentuin krijgt een natuurlijke en duurzaam inrichting. Bij de inrichting is rekening gehouden met het klimaat en biodiversiteit. Er is gekozen voor planten en bloemen die vogels, vlinders en andere insecten aantrekken en de tuin biedt beschutting, rust, voedsel, nestmateriaal en nestgelegenheid.

Parkeren is mogelijk in de ondergrondse parkeerplaatsen, fietsenstallingen en bergingen. De tuin of het privé-terras van de woningen zijn allemaal gericht op de gezamenlijke binnentuin.

Project in beeld...

Artist Impressions

Aan dit project werken mee:

Makelaar Beumer
Architect MEES VISSER
Opdrachtgever Koopmans TBI