In uitvoering

Nieuwbouw 38 woningen Don Bosco | Renkum

Kelderman Bouw is in Renkum opnieuw aan de slag voor De Bunte Vastgoed uit Ede. Dit keer een fraai nieuwbouwproject in Renkum. Gelegen op een prachtige locatie met de uiterwaarden van de Nederrijn en het centrum van Renkum binnen handbereik. De ‘Keldermannen’ zijn hier 38 nieuwe energiezuinige woningen aan het bouwen bestaande uit verschillende woningtypen. Alle woningen zijn verkocht.

Projectdetails
Omvang 38 woningen
Locatie Renkum
Status In voorbereiding | In uitvoering
Geüpdatet 19 april 2024

Nieuwbouw

Op de locatie van de voormalige Don Boscoschool heeft Weusten Liedenbaum Architecten een prachtig ontwerp gemaakt. Dit plan bestaat uit een mix van twee-onder-een-kapwoningen, rijwoningen en levensloopbestendige woningen. Woningcorporatie Vivare uit Arnhem neemt in dit project 13 rijwoningen af ten behoeve van de sociale huur.

Architectuur

Kenmerkend voor het ontwerp is de dorpse moderne ambachtelijke architectuur. De woningen zijn klassiek gelijnd, met een moderne invulling van de gevels. Het ambachtelijke aspect laat zich duidelijk zien in het materiaalgebruik en de detaillering. Ook de aan- en opbouwen, bijgebouwen en gebouwde erfafscheidingen zijn ontworpen in deze stijl.

 def bouwnummer ,0,,
 def ,,,,

Duurzaam

De openbare ruimte krijgt een groen karakter, waarbij zoveel mogelijk bestaande bomen worden gehandhaafd. Er is veel aandacht voor de bestaande aanwezige flora en fauna. Uiteraard worden de woningen energiezuinig en met duurzame materialen gebouwd.

Project in beeld

Artist Impressions

Nieuws over dit project

Nieuwbouw

De werkzaamheden zijn officieel gestart in Renkum!

De nieuwbouwontwikkeling Don Bosco in Renkum is volledig verkocht en de sloop is in volle gang gegaan! 🚧 Wij zijn erg blij met de ontwikkeling en het teken van het vertrouwen dat mensen hebben in dit project.

Lees meer