In uitvoering

Renovatie Pampagras | Veenendaal

In opdracht van Patrimonium woonservice werkt Kelderman Bouw mee aan de herontwikkeling van het plangebied Boveneind. Het gehele gebied krijgt in de komende jaren een natuurlijker en open uitstraling. Zo krijgen ook de bestaande appartementencomplexen aan het Pampagras in Veenendaal een upgrade.

Projectdetails
Omvang 120
Locatie Veenendaal
Status In uitvoering
Geüpdatet 14 januari 2021

Appartementen

Maar liefst 120 appartementen, Pampagras 3 t/m 111, worden voorzien van nieuwe meterkasten en alle voordeuren worden vervangen door nieuwe, brandwerende deuren.

Algemene ruimtes

In de algemene ruimtes worden alle gangen voorzien van een nieuw systeemplafond, pvc-vloeren, afzuiginstallatie en de wanden worden gesausd. De entrees van de appartementencomplexen krijgen een nieuw toegangssyteem en nieuwe postkasten. De entreeluifel krijgt ook een upgrade, de stijl hiervan zal worden afgestemd op de nieuwbouw van 21 appartementen Pampagras, zodat er een mooie samenhang tussen de verschillende gebouwen ontstaat.

Fietsenstalling

In de laatste fase van deze renovatie wordt er een aanbouw gerealiseerd die zal dienen als fietsenstalling inclusief elektrische oplaadpunten voor scootmobiels.

Naar verwachting start Kelderman medio het eerste kwartaal 2021 met deze renovatie.

Project in beeld...

Aan dit project werken mee:

Opdrachtgever Patrimonium Woonservice