Renovatie Pampagras | Veenendaal

In opdracht van Patrimonium woonservice werkte Kelderman Bouw mee aan de herontwikkeling van het plangebied Boveneind. Het gehele gebied heeft in de komende jaren een natuurlijker en open uitstraling gekregen. Zo kregen ook de bestaande appartementencomplexen aan het Pampagras in Veenendaal een upgrade.

Projectdetails
Status Opgeleverd

Appartementen

Maar liefst 120 appartementen, Pampagras 3 t/m 111, zijn voorzien van nieuwe meterkasten en alle voordeuren zijn vervangen door nieuwe, brandwerende deuren.

Algemene ruimtes

In de algemene ruimtes zijn alle gangen voorzien van een nieuw systeemplafond, pvc-vloeren, afzuiginstallatie en de wanden worden gesausd. De entrees van de appartementencomplexen hebben een nieuw toegangssyteem en nieuwe postkasten gekregen. De entreeluifel kreeg ook een upgrade, de stijl hiervan is afgestemd op de nieuwbouw van 21 appartementen Pampagras, zodat er een mooie samenhang tussen de verschillende gebouwen is ontstaan.

Fietsenstalling

In de laatste fase van deze renovatie is er een aanbouw gerealiseerd die dient als fietsenstalling inclusief elektrische oplaadpunten voor scootmobiels.

Project in beeld...

Aan dit project werkten mee

Opdrachtgever Patrimonium Woonservice