''Het is allemaal heel mooi geworden en we zijn heel netjes geholpen door Kelderman.''

Marandi Staete in Lunteren opgeleverd.

Het project Marandi Staete in Lunteren nadert zijn voltooiing. Afgelopen week werden de eerste woningen opgeleverd. Het echtpaar Van den Brink-Groeneveld ontving de sleutel van hun gloednieuwe levensloopbestendige woning.

Het project Marandi Staete, bestaande uit achttien woningen, is verrezen op de plek waar ooit de wereldberoemde nougatfabriek Marandi was gevestigd. Anja Bolsenbroek-van Voorthuizen, dochter van de succesvolle nougatmaker Dirk van Voorthuizen, en haar echtgenoot Jos Bolsenbroek namen het initiatief voor de woningbouw. Samen met architect Jeffrey Floor gaven zij vorm aan dit bijzondere project. De beroemde nougatblokjes vormden onder meer de inspiratie voor de architectuur. Aannemer Kelderman Bouw uit Ede kreeg vervolgens de opdracht om het project te realiseren.

Na een voortvarende bouw is de oplevering van de woningen inmiddels in volle gang. Zo kreeg het echtpaar Van den Brink-Groeneveld op 30 november de sleutel overhandigd. Zij maken de overstap van een vrijstaande woning in het buitengebied van Lunteren naar een levensloopbestendige woning. ‘We hebben ons ingeschreven voor verschillende projecten; Marandi Staete kwam als eerste op de markt en hier kwamen we in aanmerking voor een woning. Een huis had sowieso onze voorkeur boven een appartement, omdat je dan toch meer ‘eigen baas’ bent. Bovendien is er een mooie grote patio waar we van kunnen genieten. En… het staat in Lunteren. Dat had toch ook wel echt onze voorkeur. Daarom hebben we voor deze woning gekozen’, vertelt de trotse koper.

Dat voorheen op deze plek een nougatfabriek stond, is in ieder geval voor mevrouw Van den Brink een mooie basis. ‘Ik houd erg van nougat’, lacht ze. Het echtpaar Van den Brink volgde de bouw grotendeels op afstand. Voor de aankoop van onze nieuwe woning, hadden wij ons oude huis al verkocht. We zijn daardoor nu veel in Ouddorp waar we een tweede huis hebben. We zijn wel steeds naar de kijkdagen geweest. Het is allemaal heel mooi geworden en we zijn heel netjes geholpen door Kelderman. De woning is een stuk kleiner dan we hadden, maar het is helemaal naar ons zin. We nemen nu de tijd voor de afwerking en inrichting. We willen veel samen met lokale ondernemers doen. Je moet toch je eigen dorp steunen!’

De eigenaresse ziet er naar uit om straks weer veel in Lunteren te zijn en te genieten van hun nieuwe woning. ‘Onze dochter woont daar en we hebben er ook veel kennissen. We hebben Lunteren wel gemist!’

Foto sleuteloverhandiging

Meer nieuws

Nieuwbouw

Marandi Staete | Laatste nieuwsbrief

Oplevering in zicht! Zodra uw woning is opgeleverd zal er ongetwijfeld volop geklust gaan worden. In deze laatste nieuwsbrief leest u een update over de stand van zaken van de bouw van uw woning als ook diverse tips en tricks die goed van pas komen bij het in gebruik nemen van uw woning.

Lees meer
Nieuwbouw

Marandi Staete | Nieuwsbrief 5

De bouw is in volle gang! Tijdens de afgelopen Kijkmiddag merkten we veel enthousiasme bij de toekomstige bewoners. Het gebied begint steeds meer te leven en het wordt steeds gemakkelijker om een voorstelling te maken van de nieuwe woonomgeving. We zien dat het op prijs gesteld wordt om een kijkje te kunnen nemen op de bouwplaats en met ons te overleggen over eventuele details.

Lees meer
Nieuwbouw

Marandi Staete | Nieuwsbrief 4

Update vanaf de bouwplaats! Marcel Heddema, projectleider, heeft net een overleg op de bouwplaats gehad en is tevreden: ‘’de werkzaamheden verlopen voorspoedig!’’. U bent vast benieuwd naar de stand van zaken...

Lees meer
Nieuwbouw

Marandi Staete | Nieuwsbrief 3

De afgelopen maanden zijn wij weer hard aan het werk geweest met de bouw van uw woning.

Lees meer
Nieuwbouw

Marandi Staete | Nieuwsbrief 2

De bouw vordert! Het team van Kelderman gaat met volle kracht vooruit om uw droomwoning te realiseren.

Lees meer
Nieuwbouw

Officiële startsein voor Marandi Staete

Wethouder Peter de Pater heeft het startsein gegeven voor de bouw van achttien woningen op het voormalige terrein van nougatfabriek Marandi in Lunteren.

Lees meer
Nieuwbouw

Marandi Staete | Nieuwsbrief 1

Ooit werd aan de Klomperweg in Lunteren de wereldberoemde nougat van Marandi gemaakt. Nu werkt het team van Kelderman volop aan de realisatie van uw toekomstige woning. Wij houden u graag op de hoogte over de laatste en toekomstige ontwikkelingen rondom de bouw van uw woning.

Lees meer
Nieuwbouw

Marandi | Start Informatie

De Start Informatie nieuwsbrief van project Marandi staat online.

Lees meer