‘Ik heb meteen ‘Ja’ gezegd’

‘Ik heb meteen ‘Ja’ gezegd’

Het nieuwbouwproject ‘Ritmeester’ aan de Jacob Barneveldstraat in Linschoten nadert zijn voltooiing. De eerste woningen zijn inmiddels opgeleverd.

Roy van Maanen en zijn vrouw Cindy kregen afgelopen donderdag de sleutel van hun nieuwe huis. Roy, die al zijn hele leven in het dorp woont, vertelt dat de bouw van deze woningen precies op het goede moment kwam. ‘We stonden voor de keuze: óf ons huidige huis verbouwen óf verhuizen. Toen we hoorden dat er aan de Jacob Barneveldstraat woningen zouden worden gebouwd, hebben we een informatieavond bijgewoond. We hebben ons ingeschreven en we werden ingeloot voor de woning die we het mooist vonden. Ik heb meteen ‘ja’ gezegd. Daarna heb ik mijn vrouw gebeld: “Gefeliciteerd schat, je hebt een schuld.” Ze begreep het niet meteen, maar toen heb ik haar uitgelegd dat we een nieuw huis hadden gekocht.’

Roy en Cindy vielen voor het uiterlijk van het huis: een fraaie woning met een karakteristieke Franse kap. Maar ook het plekje aan het water vinden ze prachtig. Ze gaan er wonen met hun twee zoons en een hond. De hond kent de nieuwe woonomgeving inmiddels al door en door, want zijn baas loopt vrijwel elke dag wel even langs om de vorderingen van zijn nieuwbouwhuis te bewonderen. ‘Ik stuur dan telkens even een fotootje naar Cindy om te laten zien hoever ze zijn’, aldus Roy die is opgegroeid in Linschoten.
0ee cfe cd b0d f0

Roy is enthousiast over de manier waarop projectontwikkelaar LATEI uit Amersfoort en aannemer Kelderman Bouw uit Ede de woningen hebben gerealiseerd. ’Het is allemaal heel soepeltjes verlopen. Ik heb zelf ook een tijdje in de bouw gewerkt, maar ik vind dat deze aannemer echt heel netjes werkt. Het wordt al eerder opgeleverd dan we vooraf hadden gedacht. We gaan nu hard aan de slag. De keuken moet er nog in, de vloeren en de wanden moeten worden gedaan. We hebben heel veel zin om straks op onze nieuwe plek te wonen. Over zes weken hopen we te verhuizen!’

Meer nieuws

Nieuwbouw

Ritmeester | Laatste nieuwsbrief

De laatste nieuwsbrief van project Ritmeester staat online.

Lees meer
Nieuwbouw

Feestelijke Meet & Greet Ritmeester in Linschoten: ‘Je ziet de vorderingen, het wordt steeds meer huis’

Kijken, kennismaken en genieten. De toekomstige bewoners van de 17 woningen van het project Ritmeester in Linschoten beleefden maandagmiddag een feestelijke Meet & Greet. Zij zagen dat de bouw flink vordert, leerden elkaar kennen en kregen uit handen van wethouder Ivo ten Hagen (ruimtelijke ordening) een insectenhotel voor in de achtertuin.

Lees meer
Nieuwbouw

Ritmeester | Nieuwsbrief 2

De tweede nieuwsbrief van project Ritmeester staat online.

Lees meer
Nieuwbouw

Ritmeester | Nieuwsbrief 1

De eerste nieuwsbrief van project Ritmeester staat online.

Lees meer
Nieuwbouw

Ritmeester | Start Informatie

De Start Informatie nieuwsbrief van project Ritmeester staat online.

Lees meer
Nieuwbouw

Bouw aan Jacob Barneveldstraat nog dit jaar van start

Nog dit jaar start de bouw van zeventien woningen aan de Jacob Barnevelstraat in Linschoten. Projectontwikkelaar LATEI uit Amersfoort heeft deze week de Edese aannemer Kelderman Bouw daartoe opdracht gegeven.

Lees meer