Radiks Veenendaal | Groen, waterrijk én duurzaam wonen!

In opdracht van LATEI uit Amersfoort zal Kelderman Bouw aan de slag gaan in de wijk Groenpoort in de buurt De Wilgen. Dit is het derde en tevens laatste deelgebied van Veenendaal-oost. Groen, waterrijk en duurzaam wonen; dat is waar Radiks voor staat. Dit project van 21 woningen bestaat uit een mix van rij-, levensloopbestendige en twee-onder-een-kapwoningen.

Workshop
Om te zorgen dat Radiks naadloos aansluit op de huidige woonbehoefte, ontwikkelt LATEI het project graag samen met toekomstige bewoners. Allereerst werden middels een online enquête de woonwensen in beeld gebracht. Op dinsdag 31 oktober 2023 organiseert LATEI een workshop om samen met toekomstige bewoners met elkaar van gedachten te wisselen over de verschillende type woningen, de architectuur, indelingen en opties, maar ook over materiaal, duurzaamheid en natuurinclusief bouwen. De resultaten die uit deze workshop komen worden door de architect meegenomen in het vervolgtraject.

Overzicht Radiks foto website
Locatiekaart Radiks Veenendaal Oost DEF[]

Duurzaam wonen met Karakter Sustainable
Bijzonder aan dit project is dat voor de rij- en hoekwoningen het Karakter Sustainable woningconcept wordt ingezet. Dit is innovatief concept, waarin duurzaamheid & comfort samensmelten. Deze houten woning wordt biobased en circulair gebouwd.

Projectfase
Project Radiks bevindt zich op dit moment in de aanloopfase, waarin de woonbehoefte wordt geïnventariseerd. De verwachting is dat de verkoop van deze woningen halverwege 2024 start.

Meer nieuws

Nieuwbouw

Succesvolle start verkoop eerste houten woningen!

Succesvolle start verkoop eerste houten woningen van LATEI in Radiks, Veenendaal-oost. Op dinsdag 16 april jl. was iedereen van harte welkom tijdens de start verkoop van de 21 woningen in Radiks, gelegen in Groenpoort, Veenendaal-oost.

Lees meer

Op 16 april gaat project Radiks in Veenendaal-oost in verkoop....

Om potentiële kopers een voorproefje te geven van de 21 woningen van het nieuwbouwproject Radiks in Groenpoort Veenendaal-oost, hebben we een animatie laten ontwikkelen door Axes Virtual Creations. Op 16 april gaan de 21 woningen van Radiks in verkoop, in het i-centrum in Veenendaal-oost.

Lees meer
Nieuwbouw

Tekenen van de realisatieovereenkomst voor de bouw van Radiks.

LATEI en Kelderman Bouw bereiken een belangrijke mijlpaal met het tekenen van de realisatieovereenkomst voor de bouw van Radiks. Deze overeenkomst markeert niet alleen het vertrouwen om een nieuwe samenwerking te starten, maar hiermee is dit ook een primeur als het gaat om circulaire, biobased woningen voor zowel LATEI, Kelderman Bouw als Veenendaal-Oost.

Lees meer