Succesvolle start verkoop eerste houten woningen!

Op dinsdag 16 april jl. was iedereen van harte welkom tijdens de start verkoop van de 21 woningen in Radiks, gelegen in Groenpoort, Veenendaal-oost.

Deze dag gingen de woningen officieel in verkoop in het i-centrum van Veenendaal-oost. Vanwege de diversiteit aan woningtypen was er veel interesse in het project, en de opkomst was dan ook zeer goed! Bezoekers konden al hun vragen stellen aan de adviseurs van Ditters Makelaars & Hypotheken en Van Schuppen Makelaars.

LATEI ontwikkelt in nieuwbouwproject Radiks haar eerste houten woningen met de toepassing van het nieuwe Karakter Sustainable concept van Kelderman Groep. Dit concept is de circulaire, biobased vertaling van het traditionele Karakter bouwconcept van Kelderman. Het concept bestaat uit een houten casco gecombineerd met Cross Laminated Timber (CLT) hout voor de woningscheidende wanden en verdiepingsvloeren. Dit zorgt voor een uniek, comfortabel én gezond binnenklimaat.

0
Latei  Radiks ooghoogte impressie interieur rijwoning 0

Bron: Latei Amersfoort

Latei  Radiks ooghoogte impressie park woningen

Meer nieuws

Op 16 april gaat project Radiks in Veenendaal-oost in verkoop....

Om potentiële kopers een voorproefje te geven van de 21 woningen van het nieuwbouwproject Radiks in Groenpoort Veenendaal-oost, hebben we een animatie laten ontwikkelen door Axes Virtual Creations. Op 16 april gaan de 21 woningen van Radiks in verkoop, in het i-centrum in Veenendaal-oost.

Lees meer
Nieuwbouw

Tekenen van de realisatieovereenkomst voor de bouw van Radiks.

LATEI en Kelderman Bouw bereiken een belangrijke mijlpaal met het tekenen van de realisatieovereenkomst voor de bouw van Radiks. Deze overeenkomst markeert niet alleen het vertrouwen om een nieuwe samenwerking te starten, maar hiermee is dit ook een primeur als het gaat om circulaire, biobased woningen voor zowel LATEI, Kelderman Bouw als Veenendaal-Oost.

Lees meer
Nieuwbouw

Radiks Veenendaal | Groen, waterrijk én duurzaam wonen!

In opdracht van LATEI uit Amersfoort zal Kelderman Bouw aan de slag gaan in de wijk Groenpoort in de buurt De Wilgen. Dit is het derde en tevens laatste deelgebied van Veenendaal-oost. Groen, waterrijk en duurzaam wonen; dat is waar Radiks voor staat. Dit project van 21 woningen bestaat uit een mix van rij-, levensloopbestendige en twee-onder-een-kapwoningen.

Lees meer