Razendsnelle metamorfose op Pollux

Razendsnelle metamorfose op Pollux

Wie al een paar maanden niet op de Pollux in Veenendaal is geweest, zal zich ongetwijfeld verbazen. Op de plek waar jarenlang een vervallen schoolgebouw stond, zijn binnen een half jaar tien woningen verrezen waarvan de buitenkant inmiddels al klaar is.

Het project is een initiatief van projectontwikkelaar De Bunte Vastgoed uit Ede die aannemer Kelderman Bouw de opdracht heeft gegeven om twee rijen van vijf woningen te bouwen. Uitvoerder Jeroen Gaasbeek van Kelderman Bouw geeft aan dat het project inderdaad ‘hartstikke lekker’ verloopt. ‘We hadden vooraf een behoorlijk strakke planning gemaakt. Daardoor konden onze onderaannemers en Kelderman de werkzaamheden mooi op elkaar laten aansluiten. Dat werkt heel goed. Ik woon zelf toevallig in deze buurt en ik hoor dat veel omwonenden verbaasd zijn dat het tempo zo hoog is. We krijgen veel complimenten dat de woningen prachtig worden.’ Ook de toekomstige bewoners zijn blij verrast, aldus de uitvoerder. ‘We hadden vorige week nog een kijkmiddag en daar hoorden we veel positieve geluiden.’

Volgens Jeroen worden de woningen nog dit jaar opgeleverd. Alles bij elkaar heeft de bouw dan een krappe negen maanden geduurd. Toch bleek dit bouwtempo toch nog niet voor iedereen hoog genoeg, zo merkte de uitvoerder. ‘We kregen vanochtend al een vrachtwagen op het terrein om bij een woning eetkamerstoelen af te leveren. Die hebben we toch nog maar even teruggestuurd.’

Meer nieuws

Nieuwbouw

Eerste woningen Pollux opgeleverd

Aannemer Kelderman Bouw uit Ede heeft binnen een half jaar tien woningen aan de Pollux in Veenendaal gebouwd. Gertjan van Burken en zijn partner Queenie Yip kregen als één van de eersten de sleutel van hun nieuwe huis.

Lees meer
Nieuwbouw

Pollux | Laatste nieuwsbrief

De laatste nieuwsbrief van Pollux staat online.

Lees meer
Nieuwbouw

Pollux | Nieuwsbrief 3

De derde nieuwsbrief van project Pollux staat online.

Lees meer
Nieuwbouw

Proosten op Pollux

De Pollux in Veenendaal krijgt een positieve impuls. Op de plek waar jarenlang een vervallen schoolgebouw stond, verrijzen tien woningen met een eigen karakter. Tijdens een feestelijke bijeenkomst konden kopers met elkaar kennismaken en kregen zij de kans om op de bouwplaats rond te lopen.

Lees meer
Nieuwbouw

Pollux | Nieuwsbrief 2

De tweede nieuwsbrief van project Pollux staat online.

Lees meer
Nieuwbouw

Pollux | Nieuwsbrief 1

De eerste nieuwsbrief van project Pollux staat online.

Lees meer
Nieuwbouw

Pollux | Start Informatie

De Start Informatie nieuwsbrief van project Pollux staat online.

Lees meer