''We hebben zelfs een paar maanden eerder de sleutel gekregen dan van tevoren was voorspeld.''

Eerste bewoners krijgen sleutel van project De Patrimoniumlaan

De eerste woningen van een kleinschalig woningbouwproject aan de Patrimoniumlaan in Veenendaal zijn opgeleverd. Op de plek waar voorheen de Salvatorschool stond, zijn in totaal twaalf woningen gebouwd. Ferdinand en Carola Blaauw namen als één van de eersten de sleutel in ontvangst van hun gloednieuwe hoekwoning.

Carola en Ferdinand namen zo’n anderhalf jaar geleden de beslissing om samen een huis te kopen. Carola had een koopappartement in Ede, Ferdinand een nieuwbouwhuis in Langerak. Ze richtten zich in hun zoektocht op de omgeving van Veenendaal, Ede en Barneveld. ‘Op een gegeven moment zagen we het project aan de Patrimoniumlaan. Dat sprak ons aan, waarna we ons hebben ingeschreven voor een aantal hoekwoningen’, vertelt Ferdinand. In eerste instantie leek het project, een initiatief van projectontwikkelaar De Bunte Vastgoed uit Ede, aan hun neus voorbij te gaan. ‘Aanvankelijk waren we niet ingeloot. Vervolgens kregen we wel een hoekhuis aangeboden, maar dat was het voor ons toch nét niet. Maar uiteindelijk kwamen we toch in aanmerking voor een hoekwoning die we graag wilden. Die hebben we gekocht.’

Eerder
De bouw van hun nieuwe woning verliep voorspoedig. ‘We hebben zelfs een paar maanden eerder de sleutel gekregen dan van tevoren was voorspeld. Dat hoor je ook wel eens anders! Ook de communicatie met aannemer Kelderman Bouw verliep goed. We zijn prima op de hoogte gehouden en ontvingen tijdens de bouw via ons woningportaal updates met onder meer dronebeelden en tweewekelijks foto’s om de bouw te volgen. Dat was erg leuk.’

Voor wat betreft de indeling kent het huis van Carola en Ferdinand nauwelijks verrassingen. ‘Mijn nieuwbouwwoning in Langerak had exact dezelfde indeling. Dus we wisten wel wat we konden verwachten. Dat hielp ook bij het maken van de plannen voor de inrichting,’ zegt Ferdinand.

Voordat ze echter kunnen beginnen met inrichten, moet er nog wel veel gebeuren. Carola en Ferdinand hebben het huis casco laten opleveren en moeten zelf nog behoorlijk wat doen. Het plaatsen van een strakke keuken en de aanleg van de badkamer heeft het stel weliswaar uitbesteed, maar met hulp van familie en vrienden nemen ze onder meer het behangen en het leggen van laminaatvloeren zelf voor hun rekening. ‘Het is de planning dat we er met kerst wonen. Dat moet lukken.’

IMG 000 WA000
A

Meer nieuws

Kopers project De Patrimoniumlaan trakteren Kelderman!

De kopers van project de Patrimonium trakteren een heerlijke taart als beloning voor het bouwen van hun woning.

Lees meer
Nieuwbouw

Patrimoniumlaan | Laatste nieuwsbrief

Oplevering in zicht! Nog maar even en dan hebben wij het genoegen om de sleutels van uw woning te overhandigen. Na het ontvangen van de sleutel zal er ongetwijfeld volop geklust gaan worden. In deze laatste nieuwsbrief leest u diverse tips en tricks die goed van pas komen bij het in gebruik nemen van uw woning.

Lees meer
Nieuwbouw

Patrimoniumlaan | Nieuwsbrief 3

Het team van Kelderman is volop in beweging en ontwikkeling met de bouw van uw woning. Wij gaan met volle kracht vooruit om uw droomwoning te realiseren. Onlangs was dit voor alle kopers al te zien tijdens de hoogste punt viering. Graag blikken wij in deze nieuwsbrief nog even terug op dit moment, maar uiteraard kijken wij ook vooruit!

Lees meer
Nieuwbouw

Toekomstige bewoners Patrimoniumlaan proosten op woontoekomst

Toekomstige bewoners van twaalf nieuwbouwwoningen aan de Patrimoniumlaan in Veenendaal hebben gezamenlijk geproost op een mooie woontoekomst. Ter gelegenheid van het bereiken van het hoogste punt had ontwikkelaar De Bunte Vastgoed uit Ede een feestje georganiseerd op de bouwplaats.

Lees meer
Nieuwbouw

Patrimoniumlaan | Nieuwsbrief 2

Het team van Kelderman gaat met volle kracht vooruit om uw droomwoning te realiseren. Graag blikken wij nog even terug op de werkzaamheden die zijn verricht, maar uiteraard kijken wij ook vooruit!

Lees meer
Nieuwbouw

Patrimoniumlaan | Nieuwsbrief 1

De bouw is gestart! Het is zover; de bouw van project Patrimoniumlaan is gestart! Wij houden u graag op de hoogte over de laatste en toekomstige ontwikkelingen rondom de bouw van uw woning.

Lees meer
Nieuwbouw

Patrimoniumlaan | Start informatie

De Start Informatie nieuwsbrief van project Patrimoniumlaan staat online.

Lees meer