20 appartementen Veemhuis | Ede

Veemhuis

20 startersappartementen in het Veemhuis, een eigentijds nieuwbouwplan aan de Reehorsterweg.  Op de voormalige locatie van het Dulon College  is Kelderman druk doende met de ontwikkeling van deze betaalbare koopappartementen. Het industriële gebied rondom deze weg is in de loop der jaren getransformeerd tot een gemêleerde en bloeiende woonwijk.

Projectdetails
Omvang 20
Locatie Ede
Status In voorbereiding
Geüpdatet 30 oktober 2020

Architectuur

De architectuur is in handen van Egbert van Dijk architecten. In dit plan is ervoor gekozen om het appartementencomplex aan te laten sluiten op de fraaie bestaande bebouwing. De architectuur is ingetogen en het complex oogt als mooie rijwoningen. De 20 drie-kamer-appartementen, met een grootte van gemiddeld 50m2 GBO, worden verdeeld over drie woonlagen. Ieder appartement beschikt over een eigen parkeerplaats. Met het oog op lage verbruikslasten worden de appartementen extra energiezuinig uitgevoerd.

Om deze ontwikkeling te verwezenlijken zijn alle omwonenden inmiddels op de hoogte gesteld van de nieuwe plannen en wordt de bestemmingsplanprocedure in gang gezet. Naar verwachting start de verkoop in september 2020 en zal Kelderman Bouw begin 2021 van start kunnen gaan met de realisatie.

Meer informatie?

Website architectuur

Artist impressions

Aan dit project werken mee:

Website Veemhuis

Nieuws over dit project

Nieuwbouw

Startersappartementen aan de Reehorsterweg

Voor starters op de krappe Edese woningmarkt is er hoopgevend nieuws. Aan de Reehorsterweg in Ede komt een duurzaam appartementengebouw met 20 vriendelijk geprijsde koopappartementen.

Lees meer