In uitvoering

20 appartementen Veemhuis | Ede

Veemhuis

20 startersappartementen in het Veemhuis, een eigentijds nieuwbouwplan aan de Reehorsterweg.  Op de voormalige locatie van het Dulon College  is Kelderman druk doende met de ontwikkeling van deze betaalbare koopappartementen. Het industriële gebied rondom deze weg is in de loop der jaren getransformeerd tot een gemêleerde en bloeiende woonwijk.
Alle woningen zijn verkocht.

Projectdetails
Omvang 20
Locatie Ede
Status In uitvoering
Geüpdatet 06 oktober 2021

Architectuur

De architectuur is in handen van Egbert van Dijk architecten. In dit plan is ervoor gekozen om het appartementencomplex aan te laten sluiten op de fraaie bestaande bebouwing. De architectuur is ingetogen en het complex oogt als mooie rijwoningen. De 20 drie-kamer-appartementen, met een grootte van gemiddeld 50m2 GBO, worden verdeeld over drie woonlagen. Ieder appartement beschikt over een eigen parkeerplaats. Met het oog op lage verbruikslasten worden de appartementen extra energiezuinig uitgevoerd.

Website architectuur

Project in beeld...

Artist impressions

Aan dit project werken mee:

Website Veemhuis

Nieuws over dit project

Kelderman Bouw geeft jonge starters kans op woningmarkt

Door samen met een toekomstige bewoner een muur te metselen heeft de Edese wet-houder Peter de Pater het officiële startsein gegeven voor de bouw van het project Veemhuis, bestaande uit twintig appartementen aan de Reehorsterweg in Ede. Uniek is dat de appartementen allemaal zijn verkocht aan jonge mensen die een binding hebben met de regio.

Lees meer
Nieuwbouw

Het Veemhuis | 20 startersappartementen in Ede

20 stoere startersappartementen in het Veemhuis: een eigentijds nieuwbouwplan aan de Reehorsterweg.

Lees meer
Nieuwbouw

Startersappartementen aan de Reehorsterweg

Voor starters op de krappe Edese woningmarkt is er hoopgevend nieuws. Aan de Reehorsterweg in Ede komt een duurzaam appartementengebouw met 20 vriendelijk geprijsde koopappartementen.

Lees meer