In uitvoering

8 appartementen Eight | Ede

In het centrum van Ede zal Kelderman in een authentiek bestaand hoekpand 8 appartementen realiseren. Dit plan omvat een mix van historische, moderne en eigentijdse elementen. Met aandacht is gekeken naar een zo duurzaam en energiezuinig mogelijk ontwerp. Alle woningen zijn verkocht.

Projectdetails
Omvang 8
Locatie Ede
Status In uitvoering
Geüpdatet 13 juli 2021

Historie

In 1918 is dit markante hoekpand gebouwd en bevindt zich op een opvallende locatie in het centrum. Vele Edenaren zullen dit pand nog altijd herinneren als het winkelpand van de firm Jac Poel, een herenmode boetiek; destijds een begrip in Ede. Momenteel is kaasspecialist Zuivelhoeve op de begane grond gevestigd. De klassieke uitstraling van dit pand wordt behouden en met zorg gerenoveerd.

Appartementen

De nieuw te realiseren appartementen hebben een woonoppervlakte van 36-44m2 en worden standaard met een complete badkamer en toilet opgeleverd. Een aantal appartementen worden voorzien van een Frans balkon. Uiteraard zal er rijkelijk aandacht worden besteed aan de gedetailleerde elementen als ook aan het authentieke exterieur met unieke details aan de gevel.

Project Eight

Project in beeld...

Aan dit project werken mee:

Makelaar Hoom Makelaars
Website Eight
Opdrachtgever Timmy Holding

Nieuws over dit project

Nieuwsbrief 1 | Eight Ede

Nieuwsbrief 1 van project Eight Ede staat online.

Lees meer
Nieuwbouw

Eight | Start Informatie

De Start Informatie brief van The Eight staat online.

Lees meer