Nieuwbouw 10 woningen Cadres – Veenendaal

Een kleinschalig nieuwbouwproject in Veenendaal-Oost (deelwijk De Straten). In opdracht van Opus projecten heeft Kelderman Bouw 2 hoekwoningen en 8 tussenwoningen gerealiseerd. Ruime, duurzame woningen, centraal gelegen en betaalbaar. Alle woningen hebben aan de voorzijde zicht op een mooie waterpartij.

Projectdetails
Jaar2016
Status Opgeleverd

Op de grens tussen de gemeenten Veenendaal en Ede ligt de zogenaamde natuurontwikkelingszone De Groene Grens. Dit gebied bevindt zich tussen de Dragonderweg en de Zuiderkade. Een mooi gebied dat uitnodigt tot sporten, wandelen, fietsen en recreatie. Kinderen kunnen er hutten bouwen en avontuurlijk spelen.

De naam Cadres verwijst naar het Franse woord voor ‘kaders’ wat weer karakteristiek is voor het gevelontwerp van de woningen. Het ontwerp komt uit handen van Mix Architectuur uit Ede.

De woningen hebben een ruime woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers, een badkamer en een vrij indeelbare zolder. Er is een ingenieus systeem voor warmteopslag geïnstalleerd. Zo is de woning ‘s winters heerlijk verwarmd en in de zomer aangenaam koel. Een bijkomend voordeel is dat er in de woning geen radiatoren worden geplaatst. Dit biedt extra indelingsvrijheid.

De woningen zijn volledig naar de wens van de kopers aangepast. Een uitbouw, openslaande deuren of een dakkapel behoorden tot de mogelijkheden

Aan dit project werkten mee

Architect Mix Architectuur, Ede
Opdrachtgever Opus projecten