Nieuwbouw 11 sfeervolle Hofwoningen Veerhof – Elst

Kelderman Bouw heeft 11 sfeervolle nieuwbouwwoningen aan in Elst gerealiseerd.


Projectdetails
Jaar2015
Status Opgeleverd

Verrassend, veelzijdig wonen; dat zijn de kenmerken van Veerhof. Gelegen aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug en op loopafstand van de Nederrijn en het knusse centrum van Elst. Het project bestaat uit elf comfortabele woningen, verdeeld over twee rijtjes, gesitueerd aan een gezellig hofje met authentieke sfeer.

Kelderman Bouw heeft samen met architect Arcom uit Veenendaal deze volwaardige woningen ontwikkeld. Alle woningen hebben een eigen tuin, parkeerplaats en berging. Bijzonder aan dit project is dat de koper zelf de indeling van de woning heeft bepaald. Tot wel 125 vierkante meter woonoppervlakte kon naar eigen wens worden ingedeeld.

De woningen zijn van deze tijd en hebben een speels, goed doordacht ontwerp, dat perfect aansluit op de woonwensen van de kopers. Door de prachtige architectuur sluit het project naadloos aan op de woningen in de omgeving, waarbij de sfeer van de oude tabaksboerderijen niet is vergeten.

Op de begane grond was er de mogelijkheid om een volledig slaapprogramma te realiseren waarbij naast de woonkamer en keuken ook ruimte is voor een slaapkamer en ruime badkamer. Deze levensloopbestendige indeling  garandeert dat een bewoner, ook bij het ouder worden, zonder verdere aanpassingen in de woning kan blijven wonen. De bovenverdieping biedt in dit geval ook nog ruimte aan een eventuele 2e badkamer en drie slaapkamers, maar ook hier is uiteraard maatwerk mogelijk. Een kantoor aan huis? Ook daarvoor waren volop mogelijkheden.