Nieuwbouw 2 vrijstaande woningen Hof van Callenbroeck – Barneveld

In aanvulling op de 30 grondgebonden woningen, die Kelderman Bouw in opdracht van De Bunte Vastgoed Oost heeft gebouwd, vond de bouw van deze twee vrijstaande woningen plaats.


Projectdetails
Jaar2015
Status Opgeleverd
De woningen werden gerealiseerd in de prachtige wijk Hof van Callenbroeck, op loopafstand gelegen van het centrum en op fietsafstand van het bosrijke natuurgebied Het Paradijs. Deze historische locatie, gekenmerkt door de prachtige windkorenmolen, biedt toekomstige bewoners een heerlijke groene leefomgeving in het hart van Nederland. Een dorp met een hoog voorzieningenniveau en uitstekende verbindingen.

De woningen staan in een straat waar de bestaande bomen nagenoeg allemaal zijn blijven staan. Door ruimte te creëren voor zowel auto’s, fietsers als voetgangers en spelende kinderen is hierdoor een prettig woonklimaat ontstaan.

De onder architectuur ontworpen woningen kenmerken zich door een karakteristieke uitstraling, waarbij de klassieke elementen vertaald zijn naar een eigentijdse detaillering. De toegepaste materialen en kleuren hebben een tijdloze en duurzame uitstraling.
Hof van Callenbroeck