Nieuwbouw 12 woningen Oostereng | Bussum

In opdracht van VOF Bussum [een samenwerking tussen Van Wanrooij Projectontwikkeling en Boelens de Gruyter] zal Kelderman Bouw dit bijzondere project in Bussum realiseren. Op de plek waar tot 2017 het voormalige datacentrum van KPN was gevestigd, worden 12 woningen gebouwd. De verkoop start medio juni 2024.

Projectdetails
Omvang 12 woningen
Locatie Bussum
Status In voorbereiding
Geüpdatet 06 mei 2024

Nieuwbouw

Penta Architecten uit Harlingen heeft een prachtig ontwerp gemaakt voor project Oostereng. Het plan bestaat uit 2 woonblokken met in totaal 12 woningen en 46 [huur]appartementen. Zowel de woningen als de appartementen worden bovenop de bestaande kelders gerealiseerd.

Kelders

Een locatie met historie! Van 1973 tot 1995 was de telexcentrale van de PTT gehuisvest in de kelders. In 1995 [tot 2017] nam het datacentrum van KPN zijn intrek. De tweelaagse kelders dienen nu als fundering voor zowel de woningen als de appartementen en zijn een enorme bonus voor de toekomstige bewoners.

 VV
 Ext

Duurzaam

De woningen zijn zeer energiezuinig [energielabel A+++], voorzien van 
PV-panelen en een warmtepomp. De begane grond, eerste en tweede verdieping krijgen vloerverwarming. Dit alles draagt bij aan een comfortabel binnenklimaat.

Bijzondere kenmerken

De royale woningen krijgen 4 slaapkamers en 2 privéparkeerplaatsen. De bewoners hebben straks direct toegang tot de unieke tweelaagse kelder die zij kunnen omtoveren in een 'mancave', hobby of sportruimte.

Artist Impressions

Aan dit project werken mee:

Makelaar Siewe Makelaars
Website Projectwebsite
Architect Penta Architecten
Opdrachtgever VOF Bussum

Nieuws over dit project

Belangrijk ondertekenmoment voor Oostereng in Bussum!

Op donderdag 11 april hebben de betrokken partijen van plan Oostereng in Bussum onder maar liefst 3 overeenkomsten hun handtekeningen gezet.

Lees meer