In uitvoering

Nieuwbouw 18 woningen Soembahof | Ede

Een oud stukje Ede wordt verrijkt met een mooi binnenstedelijk plan! Op de hoek van de Soembalaan en Veenderweg worden op het nu nog braakliggend terrein, achter het kenmerkende woonwinkelcomplex aan het Soembaplein, 18 woningen gebouwd. Een plan wat zowel ten goede komt aan de sociale huursector als de kopersmarkt. Alle woningen zijn verkocht.

Projectdetails
Omvang 18 woningen
Locatie Ede
Status In uitvoering
Geüpdatet 05 juli 2023

Ceram

In bouwteam met projectontwikkelaar en opdrachtgever Bruil uit Ede werkt Kelderman mee aan dit plan wat de naam ‘Ceram’ krijgt. Uiteraard verwijst deze naam naar de Indonesische roots van de buurt, waarbij alle straatnamen vernoemd zijn naar eilanden in Indonesië. Het ontwerp is uit handen van Theo Verburg Architecten uit Ede.

Zoals gezegd een mix van huur- en koopwoningen; 8 beneden- en bovenwoningen welke zijn afgenomen door Woonstede voor de sociale verhuur en 8 rijwoningen en twee twee-onder-een-kapwoningen ten behoeve van de vrije verkoop. Verkopend makelaar is Domicilie Makelaars uit Ede.

000
00

Groen & duurzaam

De woning worden aangesloten op het biowarmtenet van Warmtebedrijf Ede. Naast het duurzame aspect is er ook met veel aandacht gekeken naar de natuurinclusiviteit van dit plan. Het hofje krijgt een groene uitstraling dankzij een zorgvuldige inpassing van bomen en planten, wat ten goede komt aan de biodiversiteit als ook het beperken van wateroverlast. Op deze manier smelten natuur en woningbouw als het ware samen en ontstaat er een gezonder leefklimaat voor mens en dier.

Project in beeld...

Artist impressions

Aan dit project werken mee:

Nieuws over dit project

Nieuwbouw

Soembahof | Nieuwsbrief 4

Niels Willigenburg, projectleider, heeft net een overleg op de bouwplaats gehad en is tevreden: ‘’de werkzaamheden zijn de afgelopen periode voorspoedig verlopen!’’. U bent vast benieuwd naar de stand van zaken...

Lees meer
Nieuwbouw

Soembahof | Nieuwsbrief 3

De afgelopen maanden zijn wij weer hard aan het werk geweest met de bouw van uw woning.

Lees meer
Nieuwbouw

Soembahof | Nieuwsbrief 2

Het team van Kelderman gaat met volle kracht vooruit om uw droomwoning te realiseren. Graag blikken wij terug op de werkzaamheden die zijn verricht, maar uiteraard kijken wij ook vooruit! Want wat ooit door Theo Verburg Architecten uit Ede voor Soembahof werd uitgetekend, wordt steeds meer werkelijk zichtbaar.

Lees meer
Nieuwbouw

Soembahof | Nieuwsbrief 1

De eerste nieuwsbrief van project Soembahof staat online.

Lees meer
Nieuwbouw

Soembahof | Start Informatie

De Start Informatie nieuwsbrief van project Soembahof staat online.

Lees meer