Nieuwbouw 18 woningen Soembahof | Ede

Een oud stukje Ede is verrijkt met een mooi binnenstedelijk plan! Op de hoek van de Soembalaan en Veenderweg zijn 18 woningen gebouwd. Een plan wat zowel ten goede komt aan de sociale huursector als de kopersmarkt.

Projectdetails
Status Opgeleverd

Ceram

In bouwteam met projectontwikkelaar en opdrachtgever Bruil uit Ede heeft Kelderman meegewerkt aan dit plan wat de naam ‘Ceram’ heeft gekregen. Uiteraard verwijst deze naam naar de Indonesische roots van de buurt, waarbij alle straatnamen vernoemd zijn naar eilanden in Indonesië. Het ontwerp is uit handen van Theo Verburg Architecten uit Ede.

Zoals gezegd een mix van huur- en koopwoningen; 8 beneden- en bovenwoningen welke zijn afgenomen door Woonstede voor de sociale verhuur en 8 rijwoningen en twee twee-onder-een-kapwoningen ten behoeve van de vrije verkoop.

000
00

Groen & duurzaam

De woning zijn aangesloten op het biowarmtenet van Warmtebedrijf Ede. Naast het duurzame aspect is er ook met veel aandacht gekeken naar de natuurinclusiviteit van dit plan. Het hofje heeft een groene uitstraling dankzij een zorgvuldige inpassing van bomen en planten, wat ten goede komt aan de biodiversiteit als ook het beperken van wateroverlast. Op deze manier smelten natuur en woningbouw als het ware samen en ontstaat er een gezonder leefklimaat voor mens en dier.

Project in beeld...

Artist impressions

Aan dit project werkten mee

Nieuws over dit project

Nieuwbouw

‘Soms zijn er van die kansen die je moet pakken’

Het project Soembahof, een inbreidingsproject van 18 woningen in de Indische Buurt in Ede, nadert zijn voltooiing. De eerste woningen van het project, dat werd gebouwd door Kelderman Bouw in opdracht van Bruil Projectontwikkeling, zijn vorige week opgeleverd. Gerjan van den Hoorn en Laura Struik kregen als een van de eersten de sleutel.

Lees meer
Nieuwbouw

Soembahof | Nieuwsbrief 4

Niels Willigenburg, projectleider, heeft net een overleg op de bouwplaats gehad en is tevreden: ‘’de werkzaamheden zijn de afgelopen periode voorspoedig verlopen!’’. U bent vast benieuwd naar de stand van zaken...

Lees meer
Nieuwbouw

Soembahof | Nieuwsbrief 3

De afgelopen maanden zijn wij weer hard aan het werk geweest met de bouw van uw woning.

Lees meer
Nieuwbouw

Soembahof | Nieuwsbrief 2

Het team van Kelderman gaat met volle kracht vooruit om uw droomwoning te realiseren. Graag blikken wij terug op de werkzaamheden die zijn verricht, maar uiteraard kijken wij ook vooruit! Want wat ooit door Theo Verburg Architecten uit Ede voor Soembahof werd uitgetekend, wordt steeds meer werkelijk zichtbaar.

Lees meer
Nieuwbouw

Soembahof | Nieuwsbrief 1

De eerste nieuwsbrief van project Soembahof staat online.

Lees meer
Nieuwbouw

Soembahof | Start Informatie

De Start Informatie nieuwsbrief van project Soembahof staat online.

Lees meer