Nieuwbouw 28 woningen Groenrijck | Apeldoorn

In opdracht van De Bunte Vastgoed Oost uit Ede zal Kelderman Bouw de realisatie van dit prachtige project in Apeldoorn realiseren. Apeldoorn staat onder andere bekend vanwege Paleis Het Loo en Nationaal Park De Hoge Veluwe. Cultuur en groen gaan hand in hand in deze mooie stad. Aan de Malkenschoten 9, waar voorheen een tuinwinkel gevestigd was, worden 28 woningen gebouwd voor zowel starters als senioren. Uniek aan dit project is het gezamenlijke woonhof. 

Projectdetails
Omvang 28 woningen
Locatie Apeldoorn
Status In verkoop
Geüpdatet 06 mei 2024

Nieuwbouw

Butzelaar CS Architecten uit Amsterdam heeft een prachtig ontwerp gemaakt voor project Groenrijck. Het plan bestaat uit een mix van woningen: 1 levensloopbestendige vrijstaande woning, 1 levensloopbestendige halfvrijstaande woning, 2 levensloopbestendige twee-onder-een-kapwoningen, 12 rijwoningen, 12 rug-aan-rugwoningen.

Gezamenlijk woonhof

Het woonhof Groenrijck wordt een groen hofje. Een deel van de beplanting wordt aangebracht op de privé percelen. Midden in de gezamenlijke tuin komt een centraal plein met bankjes waar toekomstige bewoners kunnen samenkomen en genieten van het groen.

P00 Groenrijck te Apeldoorn exterieur rug aan rug high (Groot) 0
P00 Groenrijck te Apeldoorn exterieur sfeerbeeld 0 high (Groot)

Duurzaam

Alle woningen zijn ontworpen volgens het Bijna EnergieNeutraal Gebouwen-principe [BENG]. Zo worden alle woningen voorzien van zonnepanelen, een warmtepomp, ventilatie en de begane grond en eerste verdieping krijgen vloerverwarming. Dit draagt bij aan een comfortabel binnenklimaat.

Artist Impressions

Aan dit project werken mee:

Opdrachtgever De Bunte Vastgoed Oost

Nieuws over dit project

Nieuwbouw

Project Groenrijck de verkoop is van start!

Project Groenrijck is op woensdag 27 maart in verkoop gegaan. Inschrijven gaat via een inschrijfformulier en is mogelijk vanaf start verkoop t/m 3 april 12.00 uur.

Lees meer