Nieuwbouw 32 woningen Hof van Callenbroeck

Kelderman Bouw heeft, in opdracht van De Bunte Vastgoed, de bouw van 32 grondgebonden woningen (bestaande uit twee vrijstaande woningen, 6 twee-onder-één-kapwoningen en 24 rijwoningen) in het sfeervolle Barneveld gerealiseerd.

Projectdetails
Jaar2012
Status Opgeleverd

De woningen werden gerealiseerd in de prachtige wijk de Hof van Callenbroeck, op loopafstand gelegen van het centrum en op fietsafstand van het bosrijke natuurgebied Het Paradijs. Deze historische locatie, gekenmerkt door de prachtige windkorenmolen, biedt toekomstige bewoners een heerlijke groene leefomgeving in het hart van Nederland. Een dorp met een hoog voorzieningenniveau en uitstekende verbindingen. De woningen zijn verrezen in een straat waar de bestaande bomen nagenoeg allemaal zijn blijven staan. Door ruimte te creëren voor zowel auto’s, fietsers als voetgangers en spelende kinderen is hierdoor een prettig woonklimaat ontstaan.

De onder architectuur ontworpen woningen kenmerken zich door een karakteristieke uitstraling, waarbij de klassieke elementen vertaald zijn naar een eigentijdse detaillering. De toegepaste materialen en kleuren hebben een tijdloze en duurzame uitstraling.

Impressie Hof van Callenbroeck

Artist Impressions

Aan dit project werkten mee

Opdrachtgever De Bunte Vastgoed