Nieuwbouw 45 woningen Rengers Wetering

Bunschoten-Spakenburg, een sfeervol dorp met karakteristieke woningen, nostalgische straatjes, een bottenwerf en natuurlijk niet te vergeten de bekende havens! Een dynamisch dorp, waar het hele jaar door vele activiteiten worden georganiseerd, zoals de Spakenburgse dagen, de Zuidwal (zeil)wedstrijden, standwerkersconcoursen, palingrookwedstrijden en nog veel meer. Dit mooie dorp biedt ook voldoende ontspanningsmogelijkheden, voorzien van een scala aan sportverenigingen.

Projectdetails
Jaar2017
Status Opgeleverd

Eigen karakter en sfeer

Rengerswetering is een nieuwe uitbreidingswijk van Bunschoten en gelegen aan de zuidoostzijde van deze gemeente. In deze wijk zullen ongeveer 1600 woningen verrijzen met daarbij voorzieningen als een brede school, kerk en een winkelvoorzieningen. De bouw van dit gebied is in volle gang en een groot deel van de woningen is al opgeleverd. Een uniek bouwproject op een prachtige locatie. De woningen zijn gerealiseerd op wooneilanden, die elk een eigen woonsfeer creëren. Geesink Weusten is erin geslaagd om op artistieke wijze de afwisseling van het oude dorp te laten reflecteren in de luxe nieuwbouwwoningen. De woningen hebben een eigen karakter en door de diversiteit in architectuur krijgt elk eiland een geheel eigen sfeer.

Rengers Wetering Bunschoten
Rengers Wetering nieuwbouw

Woongenot, daar gaat het om in Rengerswetering. Om ruim leven in een prachtige waterrijke omgeving met uitzicht over de uitgestrekte polder. Een unieke kans voor mensen die graag vrij en groot wonen. In opdracht van De Bunte Vastgoed heeft Kelderman Bouw 22 woningen gerealiseerd, bestaande uit een vrijstaande woning, een geschakelde vrijstaande woning en 20 rijwoningen. Kenmerkend aan de (geschakelde) vrijstaande woning zijn de trapgevels die de woning extra karakter geven. Deze woningen zijn gelegen aan het water en grenzen aan de groene as van Rengerswetering. De hoekwoningen, extra brede herenhuizen, zijn voorzien van een ruime tuin en een eigen oprit. De grote garage naast de woning biedt eveneens veel ruimte. Door de grote ramen ontstaat een mooie lichtinval in de woning. De rijwoningen hebben een opvallende gevelafwerking. De keuken ligt aan de voorzijde en vanuit de woonkamer is er een mooi uitzicht op de tuin. De eerste verdieping telt drie slaapkamers en een badkamer.

Opleverfoto's

Artist Impressions

Aan dit project werkten mee

Makelaar Bunte Vastgoed
Architect Geesink Weusten