Nieuwbouw 71 appartementen Schrijverspark – Veenendaal

Kelderman Bouw heeft dit project in samenwerking met Bouwbedrijf Van der Kolk - Garderen vanuit aanbesteding verkregen en gerealiseerd.


Projectdetails
Jaar2016
Status Opgeleverd

De opdrachtgever was Patrimonium Woonstichting uit Veenendaal. Deze woningcorporatie met 71 medewerkers heeft ruim 6.400 sociale huurwoningen, 280 garages en diverse koopwoningen. Zij richten zich met name op het huisvesten van de lagere inkomensgroepen. Ook besteden zij extra aandacht aan gehandicapten, mensen die begeleid wonen, asielzoekers, jongeren en ouderen. In augustus van dit jaar werd gestart met de sloop van de twee appartementencomplexen, de Coornhertflat en Roemer Visscherflat, gelegen in het westelijke deel van het Schrijverspark in Veenendaal.

Vervolgens werd het terrein bouwrijp gemaakt en kon er worden gestart met de nieuwbouw van de twee complexen. De architectuur was in handen van Theo Verburg Architecten uit Ede. In het appartementencomplex van vijf verdiepingen hoog werden energiezuinige drie- en vierkamerappartementen gerealiseerd, welke ieder standaard met keuken en badkamer zijn opgeleverd.

Aan dit project werkten mee

Architect Theo Verburg, Ede
Opdrachtgever Patrimonium Woonstichting, Veenendaal