Nieuwbouw 8 woningen Betuwse Bongerd – Herveld

Wonen op een fraaie locatie in het hart van Herveld-Noord (gemeente Overbetuwe). Dit project bestaat uit acht ruime woningen: vier twee-onder-een-kapwoningen met garage en vier rijwoningen met berging.


Projectdetails
Jaar2016
Status Opgeleverd

Kleinschalig, hoogwaardig en stijlvol. Dakoverstekken en het gebruik van robuuste, natuurlijke materialen die de woning een karakteristieke uitstraling geven. Het project werd gerealiseerd op een ‘inbreidingslocatie’: nieuwbouw omgeven door bestaande bebouwing. De woningen verrezen in een vriendelijke groene straat met ruime parkeergelegenheid.

De woningen zijn comfortabel en hebben een hoog afwerkingsniveau. Kopers hadden de mogelijkheid om de woning volledig naar hun wensen aan te passen. Zo was het bijvoorbeeld mogelijk om de woning 1,2 of zelfs 2,4 meter te laten uitbouwen.

De twee-onder-een-kapwoningen werden ruim opgezet en dankzij riante raampartijen komt er nu veel daglicht binnen. Alle woningen werden voorzien van een royale woonkamer en keuken op de begane grond. Op de eerste verdieping werden drie slaapkamers gerealiseerd en op de tweede verdieping een royale zolder.

De rijwoningen zijn praktisch ingedeeld met op de begane grond een woonkamer en keuken. De eerste verdieping werd voorzien van 3 slaapkamers en een badkamer. De zolder was vrij in te delen en is zeer geschikt als extra slaapkamer, hobbyruimte of kantoor. Deze woningen werden standaard voorzien van een royale berging.