Nieuwbouw appartementen en school Hooghe Hoed – Ede

Een schitterend gebouw waarbij de school de rand is en de appartementen als het ware de hoed vormen. Een creatief concept, dat gebouwd is met hoogwaardige materialen en afgewerkt is met oog voor detail.

Projectdetails
Jaar2017
Status Opgeleverd

In het centrum van Ede, op de hoek van de Telefoonweg en de Veenderweg, is onlangs het nieuwbouwproject Hooghe Hoed verrezen. Deze schitterende locatie stond bekend als de plek waar CNS Basisschool Cavaljé gevestigd was. Deze basisschool heeft haar naam te danken aan de heer Cavaljé, die het stuk grond aan de school destijds beschikbaar heeft gesteld en tezamen met een vereniging de school heeft opgericht.

Met dit initiatief heeft de heer Cavaljé zijn sporen nagelaten in Ede. De naam Hooghe Hoed is dan ook een verwijzing naar de naamgever van de basisschool. De heer en mevrouw Cavaljé hadden namelijk voor hun verhuizing naar het groene Ede een exclusieve hoedenzaak aan de Keizersgracht in Amsterdam. Hier verkocht het echtpaar hoeden in alle soorten en maten, die geheel op maat werden gemaakt voor hun chique clientèle.

Hooghe Hoed is een prachtig nieuwbouwproject, waar op de begane grond de basisschool een geheel nieuw onderkomen heeft gekregen. Daarboven zijn, als een hoed op de rand, appartementen gerealiseerd. Appartementen in alle soorten en maten, die geheel naar wensen konden worden ingedeeld. Wonen in Hooghe Hoed is dan ook met recht ‘’wonen op maat’’.

Hooghe Hoed is een project van Kelderman Vastgoed Ontwikkeling.

Aan dit project werkten mee

Opdrachtgever Kelderman Vastgoed Ontwikkeling