Beeldmateriaal Op Zuid Scherpenzeel  0x

Op Zuid in Scherpenzeel

Heijhorst | In opdracht van LATEI uit Amersfoort zal Kelderman Bouw 34 woningen realiseren. De woningen van Op Zuid liggen in het gebied Heijhorst Zuid, op het terrein van de huidige Kwekerij Stuivenberg in Scherpenzeel. Op Zuid wordt een prachtig leefgebied met voldoende parkeerplaatsen, groen en water.

Typen woningen
Het concept stedenbouwkundig plan bevat 34 woningen in verschillende prijscategorieën en typen.  Rug-aan-rug woningen, rij- en hoekwoningen, twee-onder--één-kapwoningen en vrijstaande woningen.

Samen ontwikkelen
Op Zuid ontwikkelen wij samen met de consument. Alleen door met potentiële bewoners van Op Zuid in gesprek te gaan kunnen we achterhalen wat de woonwensen zijn en ontwikkelen wat de kopers willen. Door middel van een uitgebreide online enquête vragen wij geïnteresseerden vanaf het eerste uur naar hun woonwensen.

Maar we gaan veel verder dan dat! Zo organiseren wij een workshop waarbij geïnteresseerden de kans krijgen om hun woonwensen aan te geven door te discussiëren in groepjes. In de workshop worden o.a. de architectuur, het materiaal, de plattegronden en opties gepresenteerd en besproken.

Na de workshop worden de woonwensen zoveel als mogelijk in het ontwerp verwerkt.

Bouw
Naar verwachting zal de bouw in de tweede helft van 2018 starten. Voor deelname aan de workshops kunnen gegadigden zich aanmelden bij LATEI [info@latei.nl].

Stedenbouwkundig plan

Concept Stedenbouwkundig plan Op Zuid  0x

Meer nieuws

Eerste woningen Op Zuid opgeleverd

Het project ‘Op Zuid’ in Scherpenzeel nadert zijn voltooiing. Gert en Rianne van Essen mochten afgelopen week de sleutel in ontvangst nemen van hun nieuwe tweekapper. ‘We krijgen er energie van!’

Lees meer
Nieuwbouw

Op Zuid | Op Zuid krijgt vorm

Een update van Op Zuid staat online: Op Zuid krijgt vorm.

Lees meer
Nieuwbouw

Op Zuid | Nieuwsbrief 3

De derde nieuwsbrief van Op Zuid staat online.

Lees meer
Nieuwbouw

Op Zuid | Nieuwsbrief 2

De tweede nieuwsbrief van Op Zuid staat online.

Lees meer
Nieuwbouw

Op Zuid | Bouw van het project Op Zuid gestart

Op het voormalige terrein van Kwekerij Stuivenberg in Scherpenzeel is de bouw gestart van het project ’Op Zuid’, 34 grondgebonden woningen in verschillende categorieën.

Lees meer
Nieuwbouw

Op Zuid | Nieuwsbrief 1

De eerste nieuwsbrief van Op Zuid staat online.

Lees meer