Op Zuid | Op Zuid krijgt vorm

Op Zuid krijgt vorm

Kelderman Bouw is, in opdracht van LATEI uit Amersfoort, momenteel hard aan het werk aan het project ‘Op Zuid’ in Scherpenzeel. De woningen verrijzen op het terrein van voormalig kwekerij Stuivenberg. De eerste woningen zijn inmiddels in de afbouwfase. Het project bestaat uit 34 uiteenlopende woningen, zoals rug-aan-rugwoningen, rij- en hoekwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen.

De woningen van Op Zuid zijn mede tot stand gekomen op basis van de uitkomsten van een enquête en een workshop. Tijdens die workshop hebben geïnteresseerden de kans gekregen in groepsdiscussies hun woonvoorkeuren aan te geven. Vervolgens heeft de architect deze voorkeuren verwerkt in het stedenbouwkundig plan en het ontwerp van de woningen.

Meer nieuws

Eerste woningen Op Zuid opgeleverd

Het project ‘Op Zuid’ in Scherpenzeel nadert zijn voltooiing. Gert en Rianne van Essen mochten afgelopen week de sleutel in ontvangst nemen van hun nieuwe tweekapper. ‘We krijgen er energie van!’

Lees meer
Nieuwbouw

Op Zuid | Nieuwsbrief 3

De derde nieuwsbrief van Op Zuid staat online.

Lees meer
Nieuwbouw

Op Zuid | Nieuwsbrief 2

De tweede nieuwsbrief van Op Zuid staat online.

Lees meer
Nieuwbouw

Op Zuid | Bouw van het project Op Zuid gestart

Op het voormalige terrein van Kwekerij Stuivenberg in Scherpenzeel is de bouw gestart van het project ’Op Zuid’, 34 grondgebonden woningen in verschillende categorieën.

Lees meer
Nieuwbouw

Op Zuid | Nieuwsbrief 1

De eerste nieuwsbrief van Op Zuid staat online.

Lees meer
Nieuwbouw

Op Zuid | Scherpenzeel

In opdracht van LATEI uit Amersfoort zal Kelderman Bouw 34 woningen realiseren.

Lees meer