Februari 2023

De bouw gaat voorspoedig!

De afgelopen maanden zijn wij weer hard aan het werk geweest met de bouw van uw woning. Wij blikken graag met u terug naar de werkzaamheden die de afgelopen maanden zijn gedaan en de werkzaamheden die de komende twee maanden op de planning staan.

000

Meer nieuws

Nieuwbouw

‘Soms zijn er van die kansen die je moet pakken’

Het project Soembahof, een inbreidingsproject van 18 woningen in de Indische Buurt in Ede, nadert zijn voltooiing. De eerste woningen van het project, dat werd gebouwd door Kelderman Bouw in opdracht van Bruil Projectontwikkeling, zijn vorige week opgeleverd. Gerjan van den Hoorn en Laura Struik kregen als een van de eersten de sleutel.

Lees meer
Nieuwbouw

Soembahof | Nieuwsbrief 4

Niels Willigenburg, projectleider, heeft net een overleg op de bouwplaats gehad en is tevreden: ‘’de werkzaamheden zijn de afgelopen periode voorspoedig verlopen!’’. U bent vast benieuwd naar de stand van zaken...

Lees meer
Nieuwbouw

Soembahof | Nieuwsbrief 2

Het team van Kelderman gaat met volle kracht vooruit om uw droomwoning te realiseren. Graag blikken wij terug op de werkzaamheden die zijn verricht, maar uiteraard kijken wij ook vooruit! Want wat ooit door Theo Verburg Architecten uit Ede voor Soembahof werd uitgetekend, wordt steeds meer werkelijk zichtbaar.

Lees meer
Nieuwbouw

Soembahof | Nieuwsbrief 1

De eerste nieuwsbrief van project Soembahof staat online.

Lees meer
Nieuwbouw

Soembahof | Start Informatie

De Start Informatie nieuwsbrief van project Soembahof staat online.

Lees meer