8 comfortabele twee-onder-een-kapwoningen De Groene Zoom – Veenendaal

De Groene Zoom biedt de mogelijkheid om te wonen op een bijzonder mooie plek in het buurtschap de Erven, gelegen in Veenendaal-Oost. Dit buurtschap kenmerkt zich door sfeervolle erfjes die een prettige sfeer creëren.


Projectdetails
Jaar2015
Status Opgeleverd

Aan de ene kant is De Groene Zoom omsloten door de Groene Grens, een blijvende natuurzone en aan de andere kant bevindt zich buurtschap De Ontmoeting. In dit buurtschap worden diverse voorzieningen (scholen, kinderopvang, gezondheidscentrum, etc.) gerealiseerd. Zo zijn alle gewenste faciliteiten voor een prettig woonklimaat binnen handbereik.

De Groene Zoom is een project dat bestond uit 8 woningen, waarvan in een eerder stadium al 10 woningen waren gerealiseerd. Fase II bestond uit 8 twee-onder-een-kapwoningen met een karakteristieke en sprekende uitstraling. De woningen zijn comfortabel en hebben een hoog afwerkingsniveau. Iedere woning beschikt over drie slaapkamers, een royale zolder, privacyrijke tuin, garage en een royale oprit om twee auto’s te parkeren. AGT Vastgoed & Kelderman Bouw delen de filosofie dat een woning geen standaard product is. Daarom hadden de kopers de mogelijkheid om de woning volledig naar al hun wensen aan te passen.

De woningen zijn aangesloten op het duurzame energiesysteem van DEVO. Dit systeem bestaat uit verschillende elementen, die zich grotendeels buiten de woning bevinden. Het hart van het systeem is het Energiehuis waar de warmtepompen en de warmtekrachtcentrale zijn gehuisvest. Het Energiehuis ligt nabij de fietstunnel onder de Rondweg-oost. Het bijzondere aan dit systeem is dat via de leidingen van het distributiesysteem de warmte en zelfs koeling gedistribueerd wordt naar de woningen. Zo is de woning ’s winters heerlijk verwarmd en in de zomer aangenaam koel. Een bijkomend voordeel is dat er in de woning geen radiatoren worden geplaatst. Dit biedt extra indelingsvrijheid.