Nieuwbouw 12 woningen De Patrimoniumlaan | Veenendaal

Vlakbij het centrum van Veenendaal in de buurt het Franse Gat zal Kelderman, in opdracht van De Bunte Vastgoed uit Ede, 12 moderne woningen realiseren. Op deze plek stond sinds de jaren ’50 de Salvatorschool. Dit gebouw zal nu plaatsmaken voor de nieuwbouw, maar kenmerkende elementen van het schoolgebouw zijn meegenomen in het ontwerp van dit nieuwbouwplan. Zo blijft een mooi stukje historie in leven.

Projectdetails
Omvang 12 woningen
Locatie Veenendaal
Status In voorbereiding
Geüpdatet 23 mei 2022

Nieuwbouw

Het plan wordt opgedeeld in een rij van 8 woningen en een rij van 4 woningen met een woonoppervlakte variërend van 121-131m2. Aan de achterzijde van de woningen wordt een parkeervoorziening gecreëerd met 17 parkeerplaatsen.

Duurzaam

Mooie grote raampartijen zorgen ervoor dat er veel daglicht binnenkomt. De woningen worden gebouwd volgens de nieuwste BENG duurzaamheidseisen. Zo worden deze voorzien van pv-panelen, een warmtepomp, balansventilatie, HR+++glas, vloerverwarming en hoogwaardige isolatie. Kopers krijgen de mogelijkheid om de woning aan te passen met diverse opties, zoals een uitbouw, openslaande deuren of een dakkapel.

Verkoop

De verkoop van dit plan start op vrijdag 25 februari! Meld u aan via de verkopend makelaar Ditters en u wordt automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen.

 def 0

Artist Impressions

Aan dit project werken mee:

Opdrachtgever De Bunte Vastgoed | Ede