In uitvoering

Nieuwbouw 12 woningen De Patrimoniumlaan | Veenendaal

Vlakbij het centrum van Veenendaal in de buurt het Franse Gat zal Kelderman, in opdracht van De Bunte Vastgoed uit Ede, 12 moderne woningen realiseren. Op deze plek stond sinds de jaren ’50 de Salvatorschool. Dit gebouw zal nu plaatsmaken voor de nieuwbouw, maar kenmerkende elementen van het schoolgebouw zijn meegenomen in het ontwerp van dit nieuwbouwplan. Zo blijft een mooi stukje historie in leven.

Projectdetails
Omvang 12 woningen
Locatie Veenendaal
Status In uitvoering
Geüpdatet 24 januari 2023

Nieuwbouw

Het plan wordt opgedeeld in een rij van 8 woningen en een rij van 4 woningen met een woonoppervlakte variërend van 121-131m2. Aan de achterzijde van de woningen wordt een parkeervoorziening gecreëerd met 17 parkeerplaatsen.

Duurzaam

Mooie grote raampartijen zorgen ervoor dat er veel daglicht binnenkomt. De woningen worden gebouwd volgens de nieuwste BENG duurzaamheidseisen. Zo worden deze voorzien van pv-panelen, een warmtepomp, balansventilatie, HR+++glas, vloerverwarming en hoogwaardige isolatie. Kopers krijgen de mogelijkheid om de woning aan te passen met diverse opties, zoals een uitbouw, openslaande deuren of een dakkapel.

 def 0

Project in beeld...

Artist Impressions

Aan dit project werken mee:

Opdrachtgever De Bunte Vastgoed | Ede

Nieuws over dit project

Nieuwbouw

Patrimoniumlaan | Nieuwsbrief 1

De bouw is gestart! Het is zover; de bouw van project Patrimoniumlaan is gestart! Wij houden u graag op de hoogte over de laatste en toekomstige ontwikkelingen rondom de bouw van uw woning.

Lees meer
Nieuwbouw

Patrimoniumlaan | Start informatie

De Start Informatie nieuwsbrief van project Patrimoniumlaan staat online.

Lees meer