In uitvoering

Nieuwbouw 12 woningen De Patrimoniumlaan | Veenendaal

Vlakbij het centrum van Veenendaal in de buurt het Franse Gat realiseert Kelderman, in opdracht van De Bunte Vastgoed uit Ede, 12 moderne woningen. Op deze plek stond sinds de jaren ’50 de Salvatorschool. Dit gebouw maakt nu plaats voor de nieuwbouw, maar kenmerkende elementen van het schoolgebouw zijn meegenomen in het ontwerp van dit nieuwbouwplan. Zo blijft een mooi stukje historie in leven.

Projectdetails
Omvang 12 woningen
Locatie Veenendaal
Status In uitvoering
Geüpdatet 10 mei 2023

Nieuwbouw

Het plan is opgedeeld in een rij van 8 woningen en een rij van 4 woningen met een woonoppervlakte variërend van 121-131m2. Aan de achterzijde van de woningen wordt een parkeervoorziening gecreëerd met 17 parkeerplaatsen.

Duurzaam

Mooie grote raampartijen zorgen ervoor dat er veel daglicht binnenkomt. De woningen worden gebouwd volgens de nieuwste BENG duurzaamheidseisen. Zo worden deze voorzien van pv-panelen, een warmtepomp, balansventilatie, HR+++glas, vloerverwarming en hoogwaardige isolatie. Kopers krijgen de mogelijkheid om de woning aan te passen met diverse opties, zoals een uitbouw, openslaande deuren of een dakkapel.

 def 0

Project in beeld...

Artist Impressions

Aan dit project werken mee:

Opdrachtgever De Bunte Vastgoed | Ede

Nieuws over dit project

Nieuwbouw

Patrimoniumlaan | Nieuwsbrief 3

Het team van Kelderman is volop in beweging en ontwikkeling met de bouw van uw woning. Wij gaan met volle kracht vooruit om uw droomwoning te realiseren. Onlangs was dit voor alle kopers al te zien tijdens de hoogste punt viering. Graag blikken wij in deze nieuwsbrief nog even terug op dit moment, maar uiteraard kijken wij ook vooruit!

Lees meer
Nieuwbouw

Toekomstige bewoners Patrimoniumlaan proosten op woontoekomst

Toekomstige bewoners van twaalf nieuwbouwwoningen aan de Patrimoniumlaan in Veenendaal hebben gezamenlijk geproost op een mooie woontoekomst. Ter gelegenheid van het bereiken van het hoogste punt had ontwikkelaar De Bunte Vastgoed uit Ede een feestje georganiseerd op de bouwplaats.

Lees meer
Nieuwbouw

Patrimoniumlaan | Nieuwsbrief 2

Het team van Kelderman gaat met volle kracht vooruit om uw droomwoning te realiseren. Graag blikken wij nog even terug op de werkzaamheden die zijn verricht, maar uiteraard kijken wij ook vooruit!

Lees meer
Nieuwbouw

Patrimoniumlaan | Nieuwsbrief 1

De bouw is gestart! Het is zover; de bouw van project Patrimoniumlaan is gestart! Wij houden u graag op de hoogte over de laatste en toekomstige ontwikkelingen rondom de bouw van uw woning.

Lees meer
Nieuwbouw

Patrimoniumlaan | Start informatie

De Start Informatie nieuwsbrief van project Patrimoniumlaan staat online.

Lees meer