Nieuwbouw 12 woningen De Patrimoniumlaan | Veenendaal

Vlakbij het centrum van Veenendaal in de buurt het Franse Gat heeft Kelderman, in opdracht van De Bunte Vastgoed uit Ede, 12 moderne woningen gerealiseerd. Op deze plek stond sinds de jaren ’50 de Salvatorschool. Dit gebouw heeft plaats gemaakt voor de nieuwbouw, maar kenmerkende elementen van het schoolgebouw zijn meegenomen in het ontwerp van dit nieuwbouwplan. Zo blijft een mooi stukje historie in leven.

Projectdetails
Status Opgeleverd

Nieuwbouw

Het plan is opgedeeld in een rij van 8 woningen en een rij van 4 woningen met een woonoppervlakte variërend van 121-131m2. Aan de achterzijde van de woningen is een parkeervoorziening gecreëerd met 17 parkeerplaatsen.

Duurzaam

Mooie grote raampartijen zorgen ervoor dat er veel daglicht binnenkomt. De woningen zijn gebouwd volgens de nieuwste BENG duurzaamheidseisen. De woningen zijn voorzien van pv-panelen, een warmtepomp, balansventilatie, HR+++glas, vloerverwarming en hoogwaardige isolatie. Kopers hebben de mogelijkheid gekregen om de woning aan te passen met diverse opties, zoals een uitbouw, openslaande deuren of een dakkapel.

 def 0

Project in beeld...

Artist Impressions

Aan dit project werkten mee

Opdrachtgever De Bunte Vastgoed | Ede

Nieuws over dit project

Nieuwbouw

''We hebben zelfs een paar maanden eerder de sleutel gekregen dan van tevoren was voorspeld.''

De eerste woningen van een kleinschalig woningbouwproject aan de Patrimoniumlaan in Veenendaal zijn opgeleverd. Op de plek waar voorheen de Salvatorschool stond, zijn in totaal twaalf woningen gebouwd. Ferdinand en Carola Blaauw namen als één van de eersten de sleutel in ontvangst van hun gloednieuwe hoekwoning.

Lees meer

Kopers project De Patrimoniumlaan trakteren Kelderman!

De kopers van project de Patrimonium trakteren een heerlijke taart als beloning voor het bouwen van hun woning.

Lees meer
Nieuwbouw

Patrimoniumlaan | Laatste nieuwsbrief

Oplevering in zicht! Nog maar even en dan hebben wij het genoegen om de sleutels van uw woning te overhandigen. Na het ontvangen van de sleutel zal er ongetwijfeld volop geklust gaan worden. In deze laatste nieuwsbrief leest u diverse tips en tricks die goed van pas komen bij het in gebruik nemen van uw woning.

Lees meer
Nieuwbouw

Patrimoniumlaan | Nieuwsbrief 3

Het team van Kelderman is volop in beweging en ontwikkeling met de bouw van uw woning. Wij gaan met volle kracht vooruit om uw droomwoning te realiseren. Onlangs was dit voor alle kopers al te zien tijdens de hoogste punt viering. Graag blikken wij in deze nieuwsbrief nog even terug op dit moment, maar uiteraard kijken wij ook vooruit!

Lees meer
Nieuwbouw

Toekomstige bewoners Patrimoniumlaan proosten op woontoekomst

Toekomstige bewoners van twaalf nieuwbouwwoningen aan de Patrimoniumlaan in Veenendaal hebben gezamenlijk geproost op een mooie woontoekomst. Ter gelegenheid van het bereiken van het hoogste punt had ontwikkelaar De Bunte Vastgoed uit Ede een feestje georganiseerd op de bouwplaats.

Lees meer
Nieuwbouw

Patrimoniumlaan | Nieuwsbrief 2

Het team van Kelderman gaat met volle kracht vooruit om uw droomwoning te realiseren. Graag blikken wij nog even terug op de werkzaamheden die zijn verricht, maar uiteraard kijken wij ook vooruit!

Lees meer
Nieuwbouw

Patrimoniumlaan | Nieuwsbrief 1

De bouw is gestart! Het is zover; de bouw van project Patrimoniumlaan is gestart! Wij houden u graag op de hoogte over de laatste en toekomstige ontwikkelingen rondom de bouw van uw woning.

Lees meer
Nieuwbouw

Patrimoniumlaan | Start informatie

De Start Informatie nieuwsbrief van project Patrimoniumlaan staat online.

Lees meer