Nieuwbouw 17 woningen Ritmeester | Linschoten

Als bouwteampartner van LATEI uit Amersfoort was Kelderman betrokken bij de nieuwbouw van 17 woningen Ritmeester, waarvan ook de bouw door Kelderman is gerealiseerd. Deze duurzame en klimaatvrije woningen met een bijzondere ligging aan het water, bestaan uit 11 rijwoningen en 6 seniorenwoningen.

Projectdetails
Status Opgeleverd

Locatie

Het pittoreske dorp Linschoten is gelegen in de provincie Utrecht en onderdeel van de gemeente Montfoort. Dit dorp staat bekent om haar historische bezienswaardigheden en mooie dorpsgezichten.

De nieuwe woningen Ritmeester staan aan de centraal gelegen Jacob Barneveldstraat. Aan de rand van de wijk ligt een ecologisch park, met een paddenpoel, zwaluwwand en rietkragen.

Workshops

Kenmerkend voor de projecten uit handen van LATEI is dat de kopers middels workshops de mogelijkheid hadden om mee te denken met de ontwikkeling van de plannen. Het doel hiervan is om een zo optimaal mogelijke leefomgeving te creëren.

00 Latei Ritmeester Linschoten impressie low res DEF

Project in beeld...

Artist Impressions

Aan dit project werkten mee

Architect Agnova Architecten
Opdrachtgever LATEI

Nieuws over dit project

Nieuwbouw

‘Ik heb meteen ‘Ja’ gezegd’

Het nieuwbouwproject ‘Ritmeester’ aan de Jacob Barneveldstraat in Linschoten nadert zijn voltooiing. De eerste woningen zijn inmiddels opgeleverd.

Lees meer
Nieuwbouw

Ritmeester | Laatste nieuwsbrief

De laatste nieuwsbrief van project Ritmeester staat online.

Lees meer
Nieuwbouw

Feestelijke Meet & Greet Ritmeester in Linschoten: ‘Je ziet de vorderingen, het wordt steeds meer huis’

Kijken, kennismaken en genieten. De toekomstige bewoners van de 17 woningen van het project Ritmeester in Linschoten beleefden maandagmiddag een feestelijke Meet & Greet. Zij zagen dat de bouw flink vordert, leerden elkaar kennen en kregen uit handen van wethouder Ivo ten Hagen (ruimtelijke ordening) een insectenhotel voor in de achtertuin.

Lees meer
Nieuwbouw

Ritmeester | Nieuwsbrief 2

De tweede nieuwsbrief van project Ritmeester staat online.

Lees meer
Nieuwbouw

Ritmeester | Nieuwsbrief 1

De eerste nieuwsbrief van project Ritmeester staat online.

Lees meer
Nieuwbouw

Ritmeester | Start Informatie

De Start Informatie nieuwsbrief van project Ritmeester staat online.

Lees meer
Nieuwbouw

Bouw aan Jacob Barneveldstraat nog dit jaar van start

Nog dit jaar start de bouw van zeventien woningen aan de Jacob Barnevelstraat in Linschoten. Projectontwikkelaar LATEI uit Amersfoort heeft deze week de Edese aannemer Kelderman Bouw daartoe opdracht gegeven.

Lees meer