Nieuwbouw 20 woningen Park- en VeldKwartier – Ede

Kelderman Bouw heeft met VredeKwartier op de voormalige Simon Stevin Kazerne 100 smaakvolle huizen en appartementen gerealiseerd. Dit project is opgedeeld in drie fases. De derste fase bestaat uit ParkKwartier (16 parkrandwoningen) en VeldKwartier (4 woningen). De tweede fase bestaat uit BloemKwartier (30 appartementen). HeideKwartier (12 betaalbare koopwoningen, 13 huurwoningen, 8 hoekwoningen en 1 tussenwoning) en BosKwartier (16 bosrandwoningen) is de derde fase binnen VredeKwartier.


Projectdetails
Jaar2019
Status Opgeleverd

VredeKwartier

De eerste fase van VredeKwartier bestaat uit ParkKwartier (16 parkrandwoningen) en VeldKwartier (een vier-onder-één-kapwoning). In VredeKwartier komen huizen en appartementen van diverse groottes en in diverse prijsklassen. Alle woningen zijn energieneutraal en duurzaam. VredeKwartier is verkregen door het winnen van een selectieprocedure van de Gemeente Ede.

ParkKwartier

De 16 woningen in ParkKwartier (woonoppervlakte: circa 170-180 m²) hebben vrij uitzicht over het heidepark en zijn speciaal ontworpen voor deze plek. Dankzij de bijzondere indeling kan er genoten worden van de natuurrijke omgeving. De woningen zijn licht, de hoge plafonds bieden grandeur en een ruimtelijk gevoel.

VeldKwartier

VeldKwartier bestaat uit 4 woningen onder één kap (circa 125m²) met veel opties en uitbreidingsmogelijkheden en een tuin op het zuiden.

Park- en VeldKwartier is ontworpen door AAArchitecten.

JVF00 kelderman ede (Aangepast)

Artist Impressions

Aan dit project werkten mee

Architect AAArchitecten
Opdrachtgever Gemeente Ede