Nieuwbouw 50 woningen Bos- en HeideKwartier – Ede

Kelderman Bouw heeft met VredeKwartier op de voormalige Simon Stevin Kazerne 100 smaakvolle huizen en appartementen gerealiseerd. Dit project bestaat uit ParkKwartier (16 parkrandwoningen), VeldKwartier (4 woningen), BloemKwartier (30 appartementen), HeideKwartier (12 betaalbare koopwoningen, 13 huurwoningen, 8 hoekwoningen en 1 tussenwoning) en BosKwartier (16 bosrandwoningen).


Projectdetails
Jaar2020
Status Opgeleverd

VredeKwartier

De derde fase van VredeKwartier bestaat uit HeideKwartier (12 betaalbare koopwoningen, 13 huurwoningen, 8 hoekwoningen en 1 tussenwoning) en BosKwartier (16 bosrandwoningen). In VredeKwartier zijn huizen en appartementen gerealiseerd van diverse groottes en in diverse prijsklassen. Alle woningen zijn energieneutraal (EPC 0) en duurzaam. VredeKwartier is verkregen door het winnen van de selectieprocedure van de Gemeente Ede.

JVF0 kelderman ede (Aangepast)
0A x00

HeideKwartier

De woningen in HeideKwartier hebben een karakteristieke architectuur en de gevelinvulling was naar eigen smaak mogelijk. De 12 betaalbare koopwoningen en 13 huurwoningen zijn 5,4m breed en hebben een oppervlak van ca. 102m2.

De 8 hoekwoningen en 1 tussenwoning bieden veel leefruimte, staan op een grote kavel (170-235 m2) en bieden ruimte voor 2 parkeerplaatsen. Deze woningen zijn 5,7 m breed en hebben een woonoppervlak van ca. 128 m².

BosKwartier

Deze 16 bosrandwoningen in BosKwartier staan namelijk pal aan het bos. Achter het moderne en eigentijdse ontwerp vind je een zee aan woonruimte. Het gaat om 2 twee-onder-één-kapwoningen en 12 geschakelde woningen.

Bos- en HeideKwartier zijn ontworpen door Theo Verburg Architecten.

Artist Impressions

Aan dit project werkten mee

Architect Theo Verburg Architecten
Opdrachtgever Gemeente Ede