Nieuwbouw 34 woningen Op Zuid | Scherpenzeel

In opdracht van LATEI uit Amersfoort realiseerde Kelderman Bouw 34 woningen op het Heijhorstterrein in Scherpenzeel. De 34 woningen van Op Zuid liggen in het gebied de Heijhorst Zuid, op het terrein van de voormalige Kwekerij Stuivenberg in Scherpenzeel. Op Zuid is een prachtig leefgebied geworden met voldoende parkeerplaatsen, groen en water. Alle woningen zijn opgeleverd.

Projectdetails
Jaar2020
Status Opgeleverd

Scherpenzeel

Scherpenzeel is een karakteristiek, groen dorp dat ligt in het uiterste zuidwesten van de Gelderse Vallei. Scherpenzeel ligt zeer gunstig in het midden van Nederland en grenst aan de gemeenten Woudenberg, Renswoude en Barneveld. Scherpenzeel heeft een gezellige dorpskern met goede winkelvoorzieningen en prachtige historische gebouwen, zoals kasteel Huize Scherpenzeel en het Koetshuis.

Op Zuid Scherpenzeel
Scherpenzeel Op Zuid Nieuwbouw

Samen ontwikkelen

Op Zuid ontwikkelde LATEI samen met de consument. Alleen door met potentiële bewoners van Op Zuid in gesprek te gaan kan achterhaalt worden wat de woonwensen zijn. Door middel van een uitgebreide online enquête heeft LATEI geïnteresseerden vanaf het eerste uur gevraagd naar hun woonwensen.

Maar zij gaan veel verder dan dat! Zo organiseerde LATEI een workshop waarbij geïnteresseerden de kans kregen om hun woonwensen aan te geven door te discussiëren in groepjes. In de workshop werden o.a. de architectuur, het materiaal, de plattegronden en opties gepresenteerd en besproken. Na de workshop werden de woonwensen zoveel als mogelijk in het ontwerp verwerkt.

Opleverfoto's

Artist Impressions

Aan dit project werkten mee

Makelaar T&A van Es & Eerenbeemt
Opdrachtgever LATEI

Nieuws over dit project

Eerste woningen Op Zuid opgeleverd

Het project ‘Op Zuid’ in Scherpenzeel nadert zijn voltooiing. Gert en Rianne van Essen mochten afgelopen week de sleutel in ontvangst nemen van hun nieuwe tweekapper. ‘We krijgen er energie van!’

Lees meer
Nieuwbouw

Op Zuid | Op Zuid krijgt vorm

Een update van Op Zuid staat online: Op Zuid krijgt vorm.

Lees meer
Nieuwbouw

Op Zuid | Nieuwsbrief 3

De derde nieuwsbrief van Op Zuid staat online.

Lees meer
Nieuwbouw

Op Zuid | Nieuwsbrief 2

De tweede nieuwsbrief van Op Zuid staat online.

Lees meer
Nieuwbouw

Op Zuid | Bouw van het project Op Zuid gestart

Op het voormalige terrein van Kwekerij Stuivenberg in Scherpenzeel is de bouw gestart van het project ’Op Zuid’, 34 grondgebonden woningen in verschillende categorieën.

Lees meer
Nieuwbouw

Op Zuid | Nieuwsbrief 1

De eerste nieuwsbrief van Op Zuid staat online.

Lees meer
Nieuwbouw

Op Zuid | Scherpenzeel

In opdracht van LATEI uit Amersfoort zal Kelderman Bouw 34 woningen realiseren.

Lees meer