Nieuwbouw 40 woningen Vederhof | Zeist

De Karakterwoning van Kelderman vliegt uit in Zeist! In opdracht van De Bunte Vastgoed mag Kelderman binnenkort aan de slag met dit prachtige project Vederhof. In deze vernieuwingswijk worden 40 woningen en 14 appartementen gerealiseerd.

Projectdetails
Omvang 40 woningen
Locatie Zeist
Status In voorbereiding
Geüpdatet 21 september 2023

Duurzaam wonen

Dankzij een doordacht ontwerp voldoen de woningen aan nieuwste BENG duurzaamheidseisen en worden full electric opgeleverd. Dit betekent dat de woningen geen gasaansluiting meer hebben, maar door middel van een individuele lucht/water warmtepomp verwarmd en gekoeld worden. De woningen worden verder voorzien van vloerverwarming, balansventilatie en hoogwaardige isolatie.

Compact & compleet

De 16 woningen worden opgedeeld in een rij van 3 woningen en een rij van 13. Kenmerkend voor de woningen is dat deze compact, maar toch heel compleet worden gebouwd. De woningen hebben een oppervlakte van ca. 99 m² en zijn voorzien van drie slaapkamers op de verdieping en een zolder met vaste trap. Op de gevel is een architectonisch beeld gecreëerd door het gebruik van verschillende kleuren stenen, aangebracht in vlakken. Deze vierkante vlakken laten de breedte van de woning goed uitkomen. Kopers krijgen de mogelijkheid om de woning aan te passen met diverse opties, zoals een uitbouw, openslaande deuren of een dakkapel.

Z def 0
 uitsn def

Woongoed Zeist

De woningen die bestemd zijn voor Woongoed Zeist worden opgedeeld in een rij van 8 woningen en een rij van 16. Kenmerkend voor deze woningen is het gebruik van gevelpannen, waardoor een bijzonder dak ontstaat.

Groen & sociaal

Ook de directe omgeving krijgt een duurzame invulling. Zo wordt er een parkje gerealiseerd voor één van de woonrijen en sluiten de voortuinen van de andere rij woningen naadloos aan op de omgeving door het gebruik van beukenhaagjes. Uniek binnen dit project is het gebruik van betonnen bankjes als erfafscheiding bij sommige woningen. De bankjes horen bij de architectuur van de woningen en dragen bij aan het sociale karakter van de wijk.

Artist Impressions

Aan dit project werken mee:

Architect ZAAK VAN NN
Opdrachtgever De Bunte Vastgoed

Nieuws over dit project

Nieuwbouw

Vederhof | Start Informatie Woningen

Met deze Start Informatie willen wij de kopers van project Vederhof graag in hoofdlijnen informeren over het proces van de bouw van uw woning.

Lees meer