In uitvoering

Nieuwbouw 40 woningen Vederhof | Zeist

De Karakterwoning van Kelderman vliegt uit in Zeist! In opdracht van De Bunte Vastgoed is Kelderman Bouw gestart met dit prachtige project Vederhof. In deze vernieuwingswijk worden 40 woningen en 14 appartementen gerealiseerd.

Projectdetails
Omvang 40 woningen
Locatie Zeist
Status In uitvoering
Geüpdatet 20 juni 2024

Duurzaam wonen

Dankzij een doordacht ontwerp voldoen de woningen aan nieuwste BENG duurzaamheidseisen en worden full electric opgeleverd. Dit betekent dat de woningen geen gasaansluiting meer hebben, maar door middel van een individuele lucht/water warmtepomp verwarmd en gekoeld worden. De woningen worden verder voorzien van vloerverwarming, balansventilatie en hoogwaardige isolatie.

Compact & compleet

De 16 woningen worden opgedeeld in een rij van 3 woningen en een rij van 13. Kenmerkend voor de woningen is dat deze compact, maar toch heel compleet worden gebouwd. De woningen hebben een oppervlakte van ca. 99 m² en zijn voorzien van drie slaapkamers op de verdieping en een zolder met vaste trap. Op de gevel is een architectonisch beeld gecreëerd door het gebruik van verschillende kleuren stenen, aangebracht in vlakken. Deze vierkante vlakken laten de breedte van de woning goed uitkomen. Kopers krijgen de mogelijkheid om de woning aan te passen met diverse opties, zoals een uitbouw, openslaande deuren of een dakkapel.

Z def 0
 uitsn def

Woongroen

De woningen die bestemd zijn voor Woongroen worden opgedeeld in een rij van 8 woningen en een rij van 16. Kenmerkend voor deze woningen is het gebruik van gevelpannen, waardoor een bijzonder dak ontstaat.

Groen & sociaal

Ook de directe omgeving krijgt een duurzame invulling. Zo wordt er een parkje gerealiseerd voor één van de woonrijen en sluiten de voortuinen van de andere rij woningen naadloos aan op de omgeving door het gebruik van beukenhaagjes. Uniek binnen dit project is het gebruik van betonnen bankjes als erfafscheiding bij sommige woningen. De bankjes horen bij de architectuur van de woningen en dragen bij aan het sociale karakter van de wijk.

Project in beeld...

Artist Impressions

Aan dit project werken mee:

Architect ZAAK VAN NN
Opdrachtgever De Bunte Vastgoed

Nieuws over dit project

Nieuwbouw

Vederhof | Nieuwsbrief 3

De vaart zit erin! Het team van Kelderman is volop in beweging en ontwikkeling met de bouw van uw woning. Graag geven wij u weer een update over de gang van zaken.

Lees meer
Nieuwbouw

Vederhof | Nieuwbrief 2

De bouw vordert! Het team van Kelderman gaat met volle kracht vooruit om uw droomwoning te realiseren. Graag blikken wij nog even terug op het Start bouw feestje, maar uiteraard kijken wij ook graag vooruit naar de werkzaamheden die op de planning staan. Want wat ooit door ZAAK VAN NN voor project Vederhof werd uitgetekend, wordt steeds meer werkelijk zichtbaar.

Lees meer
Nieuwbouw

Feestelijk moment op de bouwplaats van Vederhof in Zeist!

Feestelijk moment op de bouwplaats van Vederhof in Zeist!

Lees meer
Nieuwbouw

Vederhof | Nieuwsbrief 1

Update vanaf de bouwplaats! Op maandag 16 oktober jl. hebben wij u via Volgjewoning laten weten dat de bouw van project Vederhof van start is gegaan! Een moment wat opdrachtgever De Bunte Vastgoed niet zomaar voorbij willen laten gaan. In het nieuwe jaar toosten wij graag met u op een voorspoedig bouwproces! Uiteraard ontvangt u te zijner tijd een uitnodiging van ons.

Lees meer
Nieuwbouw

Vederhof | Start Informatie Woningen

Met deze Start Informatie willen wij de kopers van project Vederhof graag in hoofdlijnen informeren over het proces van de bouw van uw woning.

Lees meer