November, 2023

Project Vederhof, Zeist

Update vanaf de bouwplaats! Op maandag 16 oktober jl. hebben wij u via Volgjewoning laten weten dat de bouw van project Vederhof van start is gegaan! Een moment wat opdrachtgever De Bunte Vastgoed niet zomaar voorbij willen laten gaan. In het nieuwe jaar toosten wij graag met u op een voorspoedig bouwproces! Uiteraard ontvangt u te zijner tijd een uitnodiging van ons.

Z def

Meer nieuws

Nieuwbouw

Vederhof | Nieuwsbrief 3

De vaart zit erin! Het team van Kelderman is volop in beweging en ontwikkeling met de bouw van uw woning. Graag geven wij u weer een update over de gang van zaken.

Lees meer
Nieuwbouw

Vederhof | Nieuwbrief 2

De bouw vordert! Het team van Kelderman gaat met volle kracht vooruit om uw droomwoning te realiseren. Graag blikken wij nog even terug op het Start bouw feestje, maar uiteraard kijken wij ook graag vooruit naar de werkzaamheden die op de planning staan. Want wat ooit door ZAAK VAN NN voor project Vederhof werd uitgetekend, wordt steeds meer werkelijk zichtbaar.

Lees meer
Nieuwbouw

Feestelijk moment op de bouwplaats van Vederhof in Zeist!

Feestelijk moment op de bouwplaats van Vederhof in Zeist!

Lees meer
Nieuwbouw

Vederhof | Start Informatie Woningen

Met deze Start Informatie willen wij de kopers van project Vederhof graag in hoofdlijnen informeren over het proces van de bouw van uw woning.

Lees meer