Nieuwbouw ontmoetingsruimte Dennenheuvel – Ede

In opdracht van Woonstede werd in 2010 gestart met de nieuwbouw van een ontmoetingsruimte op het dak van appartementencomplex "De Dennenheuvel" in Ede.

Status project: opgeleverd 2011

Hiermee werd invulling gegeven aan een lang gekoesterde wens van de bewoners.

De nieuwbouw werd uitgevoerd in een geprefabriceerde houtskeletbouw systeem. Op deze wijze was er sprake van een kort bouwproces op locatie en werd de overlast voor de bewoners tot een minimum beperkt.

idCL4328.jpg
idCL4329.jpg
idCL4330.jpg
idPrj232.jpg
idCL3720.jpg
idCL3721.jpg
idCL3722.jpg
idCL3723.jpg
idCL3724.jpg
idCL3725.jpg
idCL4324.jpg
idCL4325.jpg
idCL4326.jpg
idCL4327.jpg
idCL3641.jpg
idCL3642.jpg
idCL3643.jpg
idCL3644.jpg
idCL3683.jpg
idCL3684.jpg
idCL3685.jpg
idCL3686.jpg
idCL3687.jpg
idCL3492.jpg
idCL3493.jpg
idCL3494.jpg
idCL3638.jpg
idCL3639.jpg
idCL3640.jpg

error: Deze inhoud is beschermd