Uitbreiding Conferentiecentrum Woudschoten – Zeist

Kelderman Bouw heeft een prachtige nieuwe vleugel met hotelfaciliteiten, conferentiezalen en een bijzonder gelegen restaurant gerealiseerd.

Status project: opgeleverd 2009

Terwijl de bedrijfsvoering van Conferentiecentrum Woudschoten in Zeist ongestoord doorging, werd door Kelderman gestaag doorgewerkt aan de uitbreiding van dit grote centrum met een aansprekende nieuwe vleugel.

Op de 1e en 2e verdieping van de nieuwbouw werden 27 ruime hotelkamers gerealiseerd. In het souterrain zijn tien conferentiezalen en een mooi restaurant gerealiseerd dat deels onder het maaiveldniveau een heel eigen vorm heeft.

In het hart van de nieuwbouw is de kap vanaf beneden en elke etage vrij zichtbaar, wat een heel ruimtelijk effect geeft. Ook het bestaande gebouw werd deels gerenoveerd en er werd een verbinding tussen oud en nieuw aangelegd.

Het ontwerp is van Wentink Architekten uit Muiden. Zij hebben bij het ontwerp van de kaplijn op fraaie wijze aansluiting gezocht bij die van het bestaande gebouw. Voor de inrichting was Theo Spies verantwoordelijk.

Opleverfoto’s

12.jpg
13.jpg
14.jpg
15.jpg
16.jpg
17.jpg
18.jpg
19.jpg
20.jpg
21.jpg
05.jpg
06.jpg
07.jpg
08.jpg
09.jpg
10.jpg
11.jpg
01.jpg
02.jpg
03.jpg
04.jpg

error: Deze inhoud is beschermd