Bouw Weideblick in Kernhem van start

‘De marktomstandigheden zijn in korte tijd veranderd. Het is geen vanzelfsprekendheid meer dat bouwprojecten van start gaan. Daarom zijn we heel blij dat we de kopers van het project Weideblick in Kernhem vandaag zekerheid kunnen geven. Van de twaalf woningen hebben we er al negen verkocht en dus starten we met de bouw.’

Dat zei Kristian Makkinga, directeur van Koopmans Projecten, tijdens een feestelijke start van de bouw van het project Weideblick. Het project bestaat uit vier vrijstaande woningen en acht twee-onder-een-kapwoningen. Aan de noordrand van Kernhem, in een landelijke omgeving, verrijzen hier twaalf bijzondere woningen met een moderne landelijke stijl, in een mix van hout met steen. ‘De uitstraling van de woningen in combinatie met deze prachtige plek zorgen ervoor dat deze wo-ningen gewild zijn’, verduidelijkt Kristian Makkinga. ‘Verder zijn de woningen, die gebouwd worden door Kelderman Bouw uit Ede, realistisch geprijsd. We bouwen hier zeer ruime en kwalitatieve wo-ningen die prachtig aansluiten op de omgeving.’

Geweldige plek
Het viel de directeur van Koopmans op dat er veel gezinnen met kinderen aanwezig waren. ‘Dat is mooi om te zien. Voor kinderen is het hier ook een geweldige plek met veel ruimte.’ Een kindje knikt heftig. Op de vraag van Makkinga of het zin heeft in de verhuizing, antwoordt het volmondig ‘ja’. ‘Wij krijgen een tuin en een trampoline’, klinkt het enthousiast.

Ook enthousiast is Suzanne Bethlehem, die samen met haar man en twee kleine kinderen, de stap maakt naar een vrijstaande woning in dit project. ‘We wonen al met heel veel plezier in de wijk Kernhem. We droomden van een landelijke boerderij, maar tijdens onze zoektocht ontdekten we dat we nieuwbouw toch ook wel heel fijn vinden. Dit heeft het eigenlijk allebei: een landelijke om-geving en een mooie landelijke woning met een bijzonder houten karakter. En voor de kinderen is het fijn dat ze in een wijk kunnen opgroeien.’

Aftrap
Wethouder Peter de Pater heette de toekomstige bewoners alvast welkom op hun nieuwe plek, waarna hij met een aantal fikse hamerslagen symbolisch de aftrap gaf voor de start van de bouw. Directeur Makkinga heeft er alle vertrouwen in dat ook de overige drie woningen snel worden ver-kocht. ’Vandaag zijn er ook geïnteresseerden aanwezig die benieuwd zijn naar dit bijzondere pro-ject. Nu we de zekerheid geven dat we gaan bouwen, verwacht ik dat de belangstelling alleen maar toeneemt. Zien bouwen, doet kopen!

thumbnail MJ0A

Meer nieuws

Nieuwbouw

Weideblick | Nieuwsbrief 5

Update vanaf de bouwplaats! Een paar weken geleden mochten wij u ontmoeten op de bouwplaats. De bouw van het project is inmiddels zover dat u een goede indruk heeft gekregen van uw toekomstige woning. Deze week is het weer tijd voor een update in de vorm van een nieuwsbrief. U bent vast benieuwd naar de stand van zaken!

Lees meer
Nieuwbouw

Weideblick | Nieuwsbrief 4

De bouw ligt op schema! | Voortgang bouw Alle kappen zijn inmiddels gelegd en wij zijn gestart met het aanbrengen van de gevelbekleding. Bij de eerste woningen zijn de steigers weggehaald en hierdoor zijn de contouren van de woningen goed zichtbaar geworden. Het metselwerk verloopt voorspoedig en volgens planning. De metselaars zijn ook al volop bezig met het metselwerk van de 1e garages van de woningen.

Lees meer
Nieuwbouw

Weideblick | Nieuwsbrief 3

De vaart zit erin! Het team van Kelderman is volop in beweging en ontwikkeling met de bouw van uw woning. Graag geven wij u weer een update over de gang van zaken.

Lees meer
Nieuwbouw

Weideblick | Nieuwsbrief 2

De bouw vordert! Het team van Kelderman gaat met volle kracht vooruit om uw droomwoning te realiseren. Graag blikken wij nog even terug op de werkzaamheden die zijn verricht, maar uiteraard kijken wij ook vooruit! Want wat ooit door Weusten Liedenbaum Architecten voor project Weideblick werd uitgetekend, wordt steeds meer werkelijk zichtbaar.

Lees meer
Nieuwbouw

Weideblick | Nieuwsbrief 1

Binnenkort hopen we te starten met de bouw van het project Weideblick in Ede.

Lees meer
Nieuwbouw

Weideblick | Start Informatie

Binnenkort hopen we te starten met de bouw van het project Weideblick in Ede.

Lees meer