Kelderman Groep sluit zich aan bij De Veensche Businessclub!

Wat een mooi nieuws kunnen we melden. Kelderman Groep sluit zich aan bij De Veensche Businessclub! Lees het hele bericht op de website van de Veensche Businessclub.

De Veensche Businessclub schrijft op haar website:

"Wat mooi dat we kunnen melden dat een, in deze regio zeer bekende bouwkundig aannemer, lid is geworden van De Veensche Businessclub. Kelderman Groep is de naam. En.. wie woont er in deze regio nu niet in een huis of appartement van Kelderman?

Maar Kelderman bouwt niet alleen prachtige huizen en appartementen. Kelderman heeft een veelzijdig karakter. Ze bouwen woningen, scholen, kantoren en zorggebouwen. Heel diverse projecten, maar met één rode draad: Kelderman bouwt samen met de opdrachtgevers aan succes.

Kelderman is al meer dan 100 jaar een begrip in Midden Nederland. Vakmanschap, snelle doorlooptijden en een marktconforme prijs vormen de basis van hun dienstverlening. Iedereen binnen Kelderman houdt van het vak en Kelderman heeft de ambitie om een steentje bij te dragen aan het oplossen van de woningtekorten in deze regio. De creatieve vakmensen van Kelderman vormen de basis van het prachtige bedrijf. Met behulp van moderne technieken werken vele medewerkers dagelijks aan innovaties, zodat ze nog beter en sneller kunnen bouwen.

Kees Blotenburg, algemeen directeur van Kelderman Groep, was op uitnodiging mee naar ons Event bij FC Utrecht. Kees had overigens al veel gehoord over de Veensche Businessclub en hoefde dan ook niet lang na te denken om lid te worden van De Veensche Businessclub.

00 0

We zijn super trots dat zo’n mooi bedrijf is aangesloten bij de Veensche Businessclub!! Afgelopen week werd de overeenkomst ondertekend en ontving Kees Blotenburg een mooie bos bloemen uit handen van onze secretaris Alex Admiraal. En.. voor de op kantoor aanwezige werknemers had Alex Admiraal een overheerlijke taart meegebracht!

Kelderman….. Van harte welkom bij de Veensche Businessclub! Alle leden zullen ernaar uitzien om jullie te ontmoeten op onze mooie events"

Meer nieuws

Hoogste punt viering Rijnvliet !

Wederom feest in Rijnvliet West! Naast de sleuteloverdrachten van de opgeleverde eengezinswoningen deze weken is er ook nog de viering van het hoogste punt van het appartementengebouw. Deze vond plaats op dinsdag 25 juni jl.

Lees meer

Kelderman in Beeld... | nieuwsbrief juli 2024

Toen ik terugreed naar huis klonk op de radio het zoveelste item over de urgentie om woningen te bouwen. Tienduizenden woningen moeten worden gerealiseerd, ook in onze regio. Er gaat geen dag voorbij of er is aandacht voor het nijpende woningtekort. De conclusie is eigenlijk altijd dezelfde: we moeten bouwen. En zo snel mogelijk. Als directeur van een bouwbedrijf zou het gek zijn om dit streven niet te onderschrijven. Maar tegelijkertijd voelen wij de verplichting ten opzichte van volgende generaties om de juiste keuzes te maken en houden wij oog voor omgeving en duurzaamheid.

Lees meer

Maak kennis met Gwen en Sander

Maak kennis met twee talentvolle, ambitieuze jonge medewerkers Gwen Mulder en Sander Berkenbosch. Wij vroegen Gwen en Sander naar hun beweegredenen om voor de bouw en Kelderman Bouw in het bijzonder te kiezen!

Lees meer

Koffie drinken op de bouw! ☕

Koffie drinken in de bouw! ☕️ #koffie #koffiedrinken #bouw #keldermanbouw

Lees meer

Sporters met Karakter!

Wat een sportiviteit tijdens de wielerclinic van DFVCT 🚴‍♂️ 🚵‍♀️ Stuk voor stuk sporters met Karakter!

Lees meer

BrickPoint meer dan alleen gevelstenen en dakpannen...

Bij BrickPoint kun je ook terecht voor Prefab raamdorpel elementen. Wij leveren kant en klare raamdorpels op iedere gewenste lengte, in gewenste kleur en afwerking.

Lees meer
Nieuwbouw

Lets's build it! En dat doet Kelderman Groep hier!

In Velp verrijsen 3 prachtige woningen van De Bunte Ontwikkeling B.V. op het terrein van de voormalige Record Metaalwaren Fabriek.

Lees meer

Bouwinspiratiedag 2024

De Bouwinspiratiedag op het voormalig kazerneterrein in Ede is in volle gang! Maar liefst 600 kinderen van basisscholen uit onze regio maken vandaag kennis met de wereld van bouw en techniek! #debouwmaakthet #bouwendnederland #bouwinspiratiedag

Lees meer
Nieuwbouw

‘Zag mezelf nog niet op een Knarrenhof’

De toekomstige bewoners van drie levensloopbestendige woningen in het hart van Velp hebben woensdag 5 juni geproost op een goed verloop van de bouw. Zij konden tegelijkertijd hun nieuwe woning al bewonderen met een bezoekje aan de bouwplaats.

Lees meer

Woonstede doet mee aan de Alpe d’HuZes!

Mooie initiatieven als deze draagt Kelderman graag een warm hart toe!

Lees meer

Wist jij dat wij een topatleet sponsoren?

Wist jij dat wij een topatleet sponsoren? #kimberleybos #skeleton #olympischespelen #keldermanbouw

Lees meer
Nieuwbouw

Als alles klopt, dan doe je het!

Gerrit en Fieneke van den Bosch keren terug naar hun roots. Ze groeiden beiden op in de gemeente Ede, maar wonen inmiddels dertien jaar in een fijne woning in de Betuwe. De behoefte om dichterbij familie en vrienden te wonen, gaf de doorslag om deze regio weer op te zoeken. Een prachtige duurzame woning op Kernhem maakt het plaatje compleet.

Lees meer

Elke timmerman herkent dit wel!

Heb jij 2 rechterhanden? Ben jij de timmerman of meewerkend uitvoerder die wij zoeken? Wij drinken graag een bakje koffie met jou!

Lees meer
Nieuwbouw

Succesvolle start verkoop eerste houten woningen!

Succesvolle start verkoop eerste houten woningen van LATEI in Radiks, Veenendaal-oost. Op dinsdag 16 april jl. was iedereen van harte welkom tijdens de start verkoop van de 21 woningen in Radiks, gelegen in Groenpoort, Veenendaal-oost.

Lees meer

Gert Zomer met vervroegd pensioen!

Na 41 jaar trouw dienstverband hebben wij vorige week onze collega Gert Zomer uitgezwaaid. Gert, heel erg bedankt en geniet van je vrije tijd!

Lees meer

Nieuwsbrief Kelderman in beeld... | april 2024

Als je van je vak hou(d)t Op mijn bureau staan sinds kort kleine houten huisjes annex pennenhouders die wij als relatiegeschenk uitdelen. Een persoonlijker cadeautje kunnen we niet geven; ze komen rechtstreeks uit onze eigen werkplaats. | Houten huisjes De huisjes zijn een knipoog naar onze Karakter Sustainable conceptwoning waarmee we momenteel aan de weg timmeren. We zijn apetrots dat wij dit jaar al de eerste vijf houten woningen mogen bouwen in opdracht van LATEI uit Amersfoort (zie verderop in deze nieuwsbrief). Wij zijn deze projectontwikkelaar dankbaar dat wij de kans krijgen om deze woningen te bouwen. We kunnen zo aan de markt laten zien dat wij met deze woningen een oplossing in huis hebben voor heel veel problemen in de bouw.

Lees meer

Belangrijk ondertekenmoment voor Oostereng in Bussum!

Op donderdag 11 april hebben de betrokken partijen van plan Oostereng in Bussum onder maar liefst 3 overeenkomsten hun handtekeningen gezet.

Lees meer

Op 16 april gaat project Radiks in Veenendaal-oost in verkoop....

Om potentiële kopers een voorproefje te geven van de 21 woningen van het nieuwbouwproject Radiks in Groenpoort Veenendaal-oost, hebben we een animatie laten ontwikkelen door Axes Virtual Creations. Op 16 april gaan de 21 woningen van Radiks in verkoop, in het i-centrum in Veenendaal-oost.

Lees meer
Nieuwbouw

Project Groenrijck de verkoop is van start!

Project Groenrijck is op woensdag 27 maart in verkoop gegaan. Inschrijven gaat via een inschrijfformulier en is mogelijk vanaf start verkoop t/m 3 april 12.00 uur.

Lees meer
Nieuwbouw

Slopend nieuws uit Schalkwijk!

𝗣𝗿𝗼𝗷𝗲𝗰𝘁 𝗠𝗼𝗹𝗲𝗻𝗵𝗼𝗳 | 𝗦𝗰𝗵𝗮𝗹𝗸𝘄𝗶𝗷𝗸 De sloopwerkzaamheden zijn in volle gang en er zijn nog enkele woningen beschikbaar!

Lees meer
Nieuwbouw

Tekenen van de realisatieovereenkomst voor de bouw van Radiks.

LATEI en Kelderman Bouw bereiken een belangrijke mijlpaal met het tekenen van de realisatieovereenkomst voor de bouw van Radiks. Deze overeenkomst markeert niet alleen het vertrouwen om een nieuwe samenwerking te starten, maar hiermee is dit ook een primeur als het gaat om circulaire, biobased woningen voor zowel LATEI, Kelderman Bouw als Veenendaal-Oost.

Lees meer

ISO9001/VCA > positieve [her]beoordeling

We beginnen de week goed! De auditoren van KIWA hebben onze ISO 9001/VCA positief [her]beoordeeld. Het belang van veilig en gezond werken in de bouw! #Veiligengezondwerken #KIWA #ISO9001 #VCA

Lees meer

Frans Veldhuizen veertig jaar in dienst bij Kelderman!

Frans Veldhuizen uit Scherpenzeel was de afgelopen week veertig jaar in dienst bij aannemer Kelderman Bouw in Ede. Al die jaren bemant hij de timmerwerkplaats van het bedrijf. Met nog even veel plezier als toen hij begon: ‘Ik heb het hier goed naar mijn zin.’

Lees meer

Kelderman Bouw steunt zorgboerderij met terrasoverkapping

Zorgboerderij Van Ravenswaaijstede uit Bennekom begint het voorjaar goed met een gloednieuwe terrasoverkapping.

Lees meer

Onze nieuwe aanwinst!

Onze nieuwste duurzame aanwinst! Is het geen plaatje? #werkplezier #heftruck #nieuw #aanwinst #elektrisch #duurzaam #investerenindetoekomst

Lees meer
Nieuwbouw

De werkzaamheden zijn officieel gestart in Renkum!

De nieuwbouwontwikkeling Don Bosco in Renkum is volledig verkocht en de sloop is in volle gang gegaan! 🚧 Wij zijn erg blij met de ontwikkeling en het teken van het vertrouwen dat mensen hebben in dit project.

Lees meer

Terugblik Open Dag | Technova College

Afgelopen zaterdag stonden wij, samen met collega-bedrijven uit de regio, klaar om toekomstige studenten te laten zien hoe tof het is om te kiezen voor een opleiding in de bouw & techniek!

Lees meer

Studenten op bezoek bij bouwplaats Weideblick!

Wat doe je allemaal in de bouw? Studenten van het Technova College kregen afgelopen week een kijkje achter de 'bouwhekken' bij project Weideblick in Ede!

Lees meer
Nieuwbouw

Feestelijk moment op de bouwplaats van Vederhof in Zeist!

Feestelijk moment op de bouwplaats van Vederhof in Zeist!

Lees meer
Nieuwbouw

Eerste woningen woonwijk Zelder opgeleverd

De eerste betaalbare koopwoningen van de nieuwe woonwijk Zelder in Scherpenzeel zijn opgeleverd. Marline Berkhof kreeg als een van de eersten de sleutel overhandigd in het bijzijn van wethouder Izaäk van Ekeren

Lees meer

Maatschappelijk 'steentje' bijdragen

Iedere dag bouwen we aan mooie projecten, dat is de basis. Wij investeren graag in mensen die extra steun kunnen gebruiken.

Lees meer
Nieuwbouw

''Het is allemaal heel mooi geworden en we zijn heel netjes geholpen door Kelderman.''

Het project Marandi Staete in Lunteren nadert zijn voltooiing. Afgelopen week werden de eerste woningen opgeleverd. Het echtpaar Van den Brink-Groeneveld ontving de sleutel van hun gloednieuwe levensloopbestendige woning.

Lees meer

Het Kelderman magazine 2023 is uit!

Het Kelderman magazine van 2023 is uit! Blader door de mooiste ontwikkelingen.

Lees meer
Nieuwbouw

Feestelijke én voortvarende start bouw Rijnvliet West: ‘We leven ernaar toe om mensen een nieuw thuis te geven’

De bouw van Rijnvliet West in de Utrechtse wijk Leidsche Rijn is voortvarend van start gegaan. Alle reden voor woningcorporatie Bo-Ex, aannemer Kelderman Bouw en LATEI om daar afgelopen donderdag op feestelijke wijze bij stil te staan op de bouwplaats

Lees meer
Nieuwbouw

Radiks Veenendaal | Groen, waterrijk én duurzaam wonen!

In opdracht van LATEI uit Amersfoort zal Kelderman Bouw aan de slag gaan in de wijk Groenpoort in de buurt De Wilgen. Dit is het derde en tevens laatste deelgebied van Veenendaal-oost. Groen, waterrijk en duurzaam wonen; dat is waar Radiks voor staat. Dit project van 21 woningen bestaat uit een mix van rij-, levensloopbestendige en twee-onder-een-kapwoningen.

Lees meer

Nico van de Beek met vervroegd pensioen!

Afgelopen vrijdag werd Voorman metselaar Nico van de Beek in het zonnetje gezet! Nico gaat genieten van een welverdiend vervroegd pensioen.

Lees meer
Nieuwbouw

''We hebben zelfs een paar maanden eerder de sleutel gekregen dan van tevoren was voorspeld.''

De eerste woningen van een kleinschalig woningbouwproject aan de Patrimoniumlaan in Veenendaal zijn opgeleverd. Op de plek waar voorheen de Salvatorschool stond, zijn in totaal twaalf woningen gebouwd. Ferdinand en Carola Blaauw namen als één van de eersten de sleutel in ontvangst van hun gloednieuwe hoekwoning.

Lees meer

Kopers project De Patrimoniumlaan trakteren Kelderman!

De kopers van project de Patrimonium trakteren een heerlijke taart als beloning voor het bouwen van hun woning.

Lees meer

Backoffice medewerker gezocht!

Het team van de Kelderman Groep zoekt een backoffice medewerker met Karakter! Ben jij een enthousiaste teamplayer en zie je een dynamische werkomgeving als een uitdaging? Reageer dan vandaag nog.

Lees meer

Kelderman Bouw verlengt sponsorcontract skeletonster Kimberley Bos!

De wil om succes te hebben, de wil om te presteren. Iedere dag nét iets beter zijn dan gisteren.

Lees meer
Nieuwbouw

Eerste woningen project Groen opgeleverd!

De eerste bewoners van het woningbouwproject Groen, dat bestaat uit veertig woningen in de wijk Veenendaal-oost, hebben de sleutel van hun nieuwe huis gekregen. Derck van Stempvoort is één van de gelukkigen die een prachtige woning wist te bemachtigen. ‘Ik wil lekker vrij aan het water wonen.’

Lees meer

Nieuwsbrief Kelderman in beeld... | juni 2023

“Groene energie” Met gespreide vleugels landde half juni een grote oehoe op de arm van de Scherpenzeelse wethouder Izaäk van Ekeren. De vogel overhandigde hem tijdens een feestelijke bijeenkomst symbolisch de sleutel van de toekomstige wijk Zelder die wij in Scherpenzeel ontwikkelen en bouwen.

Lees meer
Nieuwbouw

Kromme Akker | woningen voor Woningstichting Barneveld opgeleverd!

Alle woningen voor Woningstichting Barneveld in project Kromme Akker Zuid II te Voorthuizen zijn opgeleverd. Tijd voor een heerlijke traktatie!

Lees meer

Timmerman Gert Zomer veertig jaar in dienst bij Kelderman Groep

Wat voor Gert Zomer begon als een gewone werkdag mondde uit in een gezellig ontbijt met zijn directe collega’s. Aannemersbedrijf Kelderman Groep uit Ede onthaalde hem vorige week donderdag feestelijk op de dag dat hij veertig jaar in dienst was. ‘Ik werd best wel even emotioneel toen ik het terrein op reed.’

Lees meer
Nieuwbouw

Project Zelder in vliegende vaart van start

Met gespreide vleugels landde een oehoe op de arm van wethouder Izaäk van Ekeren om hem symbolisch de sleutel van de nieuwe woonwijk Zelder in Scherpenzeel te overhandigen. Daarmee werd het officiële startsein gegeven voor de eerste fase van het project: de bouw van 26 rug-aan-rugwoningen voor één- en tweepersoonshuishoudens en een vrijstaande woning.

Lees meer
Nieuwbouw

Molenhof | verkoop is gestart!

De verkoop van nieuwbouwproject Molenhof is van start gegaan op 24 mei 2023.

Lees meer
Nieuwbouw

Woonstede en Kelderman ondertekenen overeenkomst | Vredehorst

Dinsdag 23 mei 2023 ondertekenden Kees Blotenburg en Marco de Wilde de turnkey overeenkomst voor het project Goudenstein.

Lees meer
Nieuwbouw

Toekomstige bewoners Patrimoniumlaan proosten op woontoekomst

Toekomstige bewoners van twaalf nieuwbouwwoningen aan de Patrimoniumlaan in Veenendaal hebben gezamenlijk geproost op een mooie woontoekomst. Ter gelegenheid van het bereiken van het hoogste punt had ontwikkelaar De Bunte Vastgoed uit Ede een feestje georganiseerd op de bouwplaats.

Lees meer
Nieuwbouw

Bouw Weideblick in Kernhem van start

‘De marktomstandigheden zijn in korte tijd veranderd. Het is geen vanzelfsprekendheid meer dat bouwprojecten van start gaan. Daarom zijn we heel blij dat we de kopers van het project Weideblick in Kernhem vandaag zekerheid kunnen geven. Van de twaalf woningen hebben we er al negen verkocht en dus starten we met de bouw.’

Lees meer
Nieuwbouw

Bo-Ex bouwt 61 woningen in Rijnvliet West!

Op donderdag 20 april is de aannemingsovereenkomst gesloten tussen Bo-Ex en Kelderman Bouw B.V.

Lees meer

Inschrijving Kelderman Inline Cup geopend!

Elk jaar organiseert de Edese IJsvereniging de Kelderman Inline Cup: een vijftal inline-skate wedstrijden op de 400 meter baan in Ede.

Lees meer
Nieuwbouw

‘We blijven graag met beide voeten op de grond’

‘Via een advertentie op Facebook zagen we dat er in Veenendaal-oost levensloopbestendige woningen zouden worden gebouwd. Die spraken ons direct aan. Wij zijn geen appartementen-mensen en willen graag met de voeten op de grond blijven.’

Lees meer

Kelderman in Beeld... | nieuwsbrief maart 2023

“Het kan toch niet zijn dat het alleen gaat om geld verdienen?” Dat is een citaat van voormalig DSM-topman Feike Sijbesma in een recente zaterdagkrant.

Lees meer

Timmermannen gezocht!

Vind je het een uitdaging om een belangrijke bijdrage te leveren aan succesvolle projecten op het gebied van woningbouw en utiliteitsbouw? Heb je praktisch inzicht en staat kwaliteit bij jou hoog in het vaandel? Reageer dan vandaag nog, wij drinken graag een bakje koffie met jou!

Lees meer

Hoe ziet de werkdag eruit van meewerkend uitvoerder Jeroen?

Meewerkend uitvoerder Jeroen (26) kwam een aantal jaar geleden als stagiair binnen bij de Kelderman Groep. Na zijn stageperiode op kantoor, ging hij de bouwplaats op en daar sprong de vonk over voor het uitvoerdersvak.

Lees meer

Interview Peter Boelhouwer, hoogleraar Housing systems

'Ik ben van nature een optimistisch mens. Maar over de woningmarkt kan ik momenteel echt heel weinig positiefs zeggen.'

Lees meer

Voor het eerst een WK-medaille voor Kimberley Bos!

Het was een bloedstollende race in het Zwitserse Sankt Moritz… Op een honderdste seconde na loopt Kimberley het goud mis, maar wint wel zilver.

Lees meer
Nieuwbouw

Starters helpen om een eigen woning te kopen

Dát is een van de drijfveren van Kelderman Groep. Bij projecten als ‘Veemhuis’ in Ede en ‘Zelder’ in Scherpenzeel lukt dat. Vier gelukkige starters aan het woord.

Lees meer
Nieuwbouw

Officiële startsein voor Marandi Staete

Wethouder Peter de Pater heeft het startsein gegeven voor de bouw van achttien woningen op het voormalige terrein van nougatfabriek Marandi in Lunteren.

Lees meer
Nieuwbouw

24 huurwoningen in Vogelwijk Zeist

Mooi moment.... Kelderman Groep mag in de opdracht van ontwikkelaar De Bunte Vastgoed in Vogelwijk Zeist 24 huurwoningen realiseren, welke door Woongoed Zeist worden afgenomen voor het midden segment.

Lees meer

Het modulaire woningconcept Karakter Optimum

Samen bouwen aan de leefomgeving van de toekomst… Woensdag 23 december 2023 mochten Emergo en Kelderman Groep het modulaire woningconcept Karakter Optimum presenteren aan Woonstede in Ede.

Lees meer
Nieuwbouw

‘Voorthuizen heeft alles wat we zochten’

Onno Stoeten en Claire Hoogma droomden er al een tijd van om de drukke Randstad te verruilen voor een groene, rustigere omgeving. En nu wagen ze de sprong! Afgelopen week kregen ze de sleutel van hun gloednieuwe twee-onder-een-kapwoning in Voorthuizen.

Lees meer
Nieuwbouw

Eerste woningen Pollux opgeleverd

Aannemer Kelderman Bouw uit Ede heeft binnen een half jaar tien woningen aan de Pollux in Veenendaal gebouwd. Gertjan van Burken en zijn partner Queenie Yip kregen als één van de eersten de sleutel van hun nieuwe huis.

Lees meer
Nieuwbouw

Project Record in Velp is genonimeerd!

Wij zijn trots! Eén van onze projecten is namelijk genomineerd voor de Gelderse prijs voor Ruimtelijke Kwaliteit: project Record in Velp.

Lees meer

Het Kelderman magazine is uit!

Het Kelderman magazine van 2022 is uit! Blader door de mooiste ontwikkelingen.

Lees meer

Meewerkend uitvoerder gezocht!

Vind je het een uitdaging om een belangrijke bijdrage te leveren aan succesvolle projecten op het gebied van woningbouw en utiliteitsbouw? Heb je praktisch inzicht en staat kwaliteit bij jou hoog in het vaandel? Reageer dan vandaag nog, wij drinken graag een bakje koffie met jou!

Lees meer
Nieuwbouw

Razendsnelle metamorfose op Pollux

Wie al een paar maanden niet op de Pollux in Veenendaal is geweest, zal zich ongetwijfeld verbazen.

Lees meer

Verrassingsfeest voor Hans Koopman

Donderdag 20 oktober, alle (oud)Keldermannen en -vrouwen zijn samengekomen bij kasteel Hoekelum in Bennekom. We missen nog één persoon: onze oud-directeur Hans Koopman…

Lees meer
Nieuwbouw

‘Ik heb meteen ‘Ja’ gezegd’

Het nieuwbouwproject ‘Ritmeester’ aan de Jacob Barneveldstraat in Linschoten nadert zijn voltooiing. De eerste woningen zijn inmiddels opgeleverd.

Lees meer

Financieel administratief medewerker gezocht!

Deze vacature is inmiddels ingevuld.

Lees meer
Nieuwbouw

Project Hindenhof in Scherpenzeel opgeleverd

Scherpenzeel is negen gloednieuwe woningen rijker, want het kleinschalige project Hindenhof aan het Oosteinde is door aannemer Kelderman Bouw opgeleverd.

Lees meer

Toewijzen koop- en huurwoningen door gemeenten

Gemeenten mogen vanaf volgend jaar meer koop- en huurwoningen toewijzen aan eigen inwoners. In het NOS-journaal van 13 september wethouder Peter de Pater van de gemeente Ede en adviseur Hans Koopman van de Kelderman Groep aan het woord....

Lees meer

Bereikbaarheid Kelderman

Let op! In verband met wegwerkzaamheden in onze omgeving is het viaduct dat de verbinding vormt tussen industrieterrein BTA12 (Schutterweg) en Buurtlaan Oost afgesloten voor auto’s.

Lees meer

Nieuwsbrief Kelderman in beeld... | Juli 2022

Verrassing van het onbekende | De vakantie is een mooi moment om even te ontkomen aan de waan van de dag. Zelf mag ik graag rondtrekken. Ik vind het fijn om steeds weer nieuwe plekken te ontdekken. Ik ben nieuwsgierig naar de verrassing van het onbekende.

Lees meer

Secretaresse gezocht!

Zie je een dynamische werkomgeving als een uitdaging? Deins je er niet voor terug om je multifunctioneel & flexibel in te zetten voor de afdeling Secretariaat? Ben je communicatief goed & klantgericht onderlegd? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer
Nieuwbouw

Proosten op toekomstgerichte woningen Stadswachter

De gemeente Veenendaal zet de komende tijd in op de bouw van levensloop- en zorggeschikte woningen. Het project Stadswachter aan de Diepeveenheem in de wijk Buurtstede is daar een mooi voorbeeld van. Hier komen tien woningen waar toekomstige bewoners zo lang mogelijk kunnen blijven wonen.

Lees meer
Nieuwbouw

Proosten op Pollux

De Pollux in Veenendaal krijgt een positieve impuls. Op de plek waar jarenlang een vervallen schoolgebouw stond, verrijzen tien woningen met een eigen karakter. Tijdens een feestelijke bijeenkomst konden kopers met elkaar kennismaken en kregen zij de kans om op de bouwplaats rond te lopen.

Lees meer
Nieuwbouw

Starten met een pareltje

Joanne van de Bunt en Alex Wassenaar maken een mooie start op de woningmarkt. De Veenendalers zijn sinds woensdag 8 juni de trotse bezitters van een prachtige nieuwbouw-woning in Veenendaal-West. ‘We beseffen dat we veel geluk hebben.’

Lees meer
Nieuwbouw

‘Trots dat we jonge mensen uit de regio kunnen laten starten op de woningmarkt’

Aannemer Kelderman Bouw uit Ede heeft de appartementen van het project Veemhuis aan de Reehorsterweg in Ede opgeleverd. Het gebouw bestaat uit twintig appartementen die bedoeld zijn voor jonge starters. Brenda Roseboom (26) is één van hen: ‘Ik ben echt superblij dat ik voor dit project in aanmerking kwam.’

Lees meer
Nieuwbouw

Proosten op nieuwe wijk Voorthuizen

Met het heffen van een glas bubbels hebben toekomstige bewoners van het woningbouwproject Kromme Akker Zuid 2 in Voorthuizen geproost op een voorspoedige bouw. Tijdens een start bouw bijeenkomst konden de kopers met elkaar kennismaken en kregen zij de kans om op de bouwplaats rond te lopen.

Lees meer
Nieuwbouw

Feestelijke Meet & Greet Ritmeester in Linschoten: ‘Je ziet de vorderingen, het wordt steeds meer huis’

Kijken, kennismaken en genieten. De toekomstige bewoners van de 17 woningen van het project Ritmeester in Linschoten beleefden maandagmiddag een feestelijke Meet & Greet. Zij zagen dat de bouw flink vordert, leerden elkaar kennen en kregen uit handen van wethouder Ivo ten Hagen (ruimtelijke ordening) een insectenhotel voor in de achtertuin.

Lees meer

Communicatiemedewerker gezocht!

Vind je het een uitdaging om direct en indirect een belangrijke bijdrage te leveren aan succesvolle projecten op het gebied van woningbouw en utiliteitsbouw? Ben je bouwkundig sterk & klantgericht onderlegd?

Lees meer

Nieuwsbrief Kelderman in beeld... | maart 2022

Achtbaan | Wie ons kent, weet het: wij bouwen graag mee aan de toekomst van jonge sporters. Door de persoonlijke passie van onze algemeen directeur Hans Koopman zijn het vooral bevlogen schaatsers uit de regio die wij ondersteunen om hun doelen te bereiken. Een aantal jaren geleden zette Hans echter zijn handtekening ook onder een sponsorcontract van een andere Edese: Kimberley Bos. Zij deed aan skeleton.

Lees meer

Kelderman Bouw en Kimberley Bos samen verder

Het kan nóg beter! ‘Ik ben ervan overtuigd dat het nóg beter kan. Ik heb nu wel een Olympische medaille, maar ik heb bijvoorbeeld nog geen WK gewonnen. Daarom wil ik graag door. Het is heel fijn dat Kelderman Bouw uit Ede mij financieel wil blijven ondersteunen om mijn doelen te behalen.’

Lees meer
Nieuwbouw

Toekomstige bewoners heffen glas op Hindenhof

‘Proost buurman, proost buurvrouw’, klonk op de bouwplaats aan het Oosteinde in Scherpenzeel. Daar hieven toekomstige bewoners van het project ‘Hindenhof’ het glas op de bouw van hun nieuwe woning.

Lees meer

Ede geeft Kimberley Bos erepenning

Voor haar grote waarde op het gebied van sport voor de gemeente Ede, heeft Kimberley Bos donderdagmiddag de erepenning van de gemeente Ede ontvangen van burgemeester René Verhulst. Die kreeg daarbij hulp van kinderburgemeester Levi en kinderwethouders Josefien, Kiki en Sofie. Dat gebeurde tijdens de huldiging van de 28-jarige Edese voor het behalen van een bronzen medaille op de Olympische Winterspelen op het onderdeel skeleton.

Lees meer
Nieuwbouw

Scherpenzeel breidt uit met 34 compacte woningen voor jong en oud

Nog dit jaar start in Scherpenzeel de bouw van 34 woningen die maximaal 210.000 euro vrij op naam kosten (prijsniveau op 1 januari 2022, hierna is de index hierop van toepassing). Dit plan - Zelder geheten- sluit aan op de nieuwe wijk Akkerwinde.

Lees meer
Nieuwbouw

De eerste paar woningen van project Record in Velp zijn opgeleverd!

De eerste woningen in project Record in Velp zijn opgeleverd! Wij zijn trots op het mooie eindresultaat!

Lees meer

Werkvoorbereider gezocht!

Vind je het een uitdaging om direct en indirect een belangrijke bijdrage te leveren aan succesvolle projecten op het gebied van woningbouw en utiliteitsbouw? Ben je bouwkundig sterk & klantgericht onderlegd?

Lees meer
Nieuwbouw

'Een simpele kleine studio zou al tof zijn'

De woningnood onder starters en jongeren is in Barneveld groot, weet ook de Jongerenraad Barneveld. Inzetten op kleine tijdelijke huurwoningen is echter volgens deze raad niet de oplossing. ,,Veel jongeren willen gewoon een simpele, kleine koopwoning. Maar die huizen zijn er niet.’’

Lees meer

'Bouwen dat lijkt toch echt de enige oplossing'

De woningmarkt ontploft. Ook in de regio Food Valley. Hoe erg is het en waar liggen de oplossingen? Vijf vragen aan Henk Jansen, financieel adviseur Ondernemen bij Rabobank Vallei en Rijn. Als hypotheekadviseur ervaart hij als geen ander hoe nijpend het tekort is.

Lees meer

Kimberley Bos uit het laagland is de rijzende ster van het ijskanaal

Skeletonster Kimberley Bos (28) staat eerste in het wereldbekerklassement. Op de Winterspelen is ze medaillekandidaat op deze voor Nederland onbekende tak van sport, waarbij je plat op een sleetje ligt en met je kin bijna op het ijs met ruim 120 kilometer naar de finish suist.

Lees meer

Nieuwsbrief Kelderman in Beeld... | december 2021

Positief getest | Het zijn verwarrende tijden. Zelfs het woord ‘positief’ heeft door de uitslagen van de coronatesten inmiddels een negatieve lading gekregen. Het is voor iedereen een uitdaging om zich door deze tijd heen te slaan.

Lees meer
Nieuwbouw

Bouwproject ’De Vijf op Enka’ opgeleverd

Van een klein, nauwelijks geïsoleerd appartement in Amsterdam naar een gloednieuwe vrijstaand-geschakelde woning in Ede. Die mooie stap maken Renee Verdoorn en haar vriend Wyko Rijnsburger. Ze kregen afgelopen donderdag de sleutel van hun huis dat deel uitmaakt van het kleinschalige project ‘De Vijf op Enka’.

Lees meer

Kimberley Bos de leiding in World Cup na Altenberg

Kimberley is de nieuwe leidster in het World Cup klassement. Na haar twee tweede plaatsen in Innsbruck, eindigde ze vrijdag in Altenberg als zesde. Dat is haar beste prestatie op het hoogste niveau op de Duitse baan, waar ze in februari bij de WK bijvoorbeeld nog elfde werd.

Lees meer
Nieuwbouw

Bouw aan Jacob Barneveldstraat nog dit jaar van start

Nog dit jaar start de bouw van zeventien woningen aan de Jacob Barnevelstraat in Linschoten. Projectontwikkelaar LATEI uit Amersfoort heeft deze week de Edese aannemer Kelderman Bouw daartoe opdracht gegeven.

Lees meer
Nieuwbouw

‘Dankzij project Donkhof kunnen we weer terug naar Baarn’

‘We komen allebei uit Baarn en hebben er ook heel lang gewoond. Omdat we een ruimere woning nodig hadden, zijn we drie jaar geleden naar Hilversum verhuisd. Maar we hebben nog alles in deze omgeving. De scholen, we zijn betrokken bij de scouting en we kwamen altijd nog bij de lokale winkeliers. Dus wilden we dolgraag terug. Dankzij de bouw van het project Donkhof in het hartje Baarn kan dat.’

Lees meer

Kimberley Bos is tweede geworden in de eerste World Cup wedstrijd van deze winter!

𝗧𝗿𝗼𝘁𝘀 𝗼𝗽 𝗼𝗻𝘇𝗲 𝘀𝗽𝗼𝗿𝘁𝗲𝗿 𝗺𝗲𝘁 𝗞𝗮𝗿𝗮𝗸𝘁𝗲𝗿: Kimberley Bos is tweede geworden in de eerste World Cup wedstrijd van deze winter! Belangrijke stap met oog op Olympische Spelen Peking...

Lees meer
Nieuwbouw

Oude gedenksteen Record herleeft in nieuwe woonwijk

Toekomstige bewoners Selma van Ramele en haar dochter Isabel hebben woensdag samen met wethouder Ronald Haverkamp (Ruimtelijke Ordening) van de gemeente Rheden een oude gedenksteen gemetseld in de gevel van hun nieuwe woning op het voormalige Record-terrein in Velp.

Lees meer

Het Kelderman magazine is uit!

Het Kelderman Magazine 2021 is uit! Blader door de mooiste ontwikkelingen!

Lees meer

Nougatblokjes inspiratiebron voor Marandi Staete

In Lunteren, op de plek waar ooit de wereldberoemde nougat van Marandi werd gemaakt, komen achttien woningen. Het gaat om negen levensloopbestendige woningen, zeven vrijstaande huizen en een tweekapper.

Lees meer

Vizier vol op Spelen in het voorjaar

EDE | Kimberley Bos vertrekt over enkele dagen naar China om kennis te maken met de bobslee- en skeletonbaan. Daarna volgen een achttal wereldbekerwedstrijden in diverse Europese plaatsen.

Lees meer

Nieuwsbrief Kelderman in Beeld... | Juli 2021

Onvoorstelbaar onvoorspelbaar De wereld is onvoorstelbaar onvoorspelbaar. Nog niet eens zo gek lang geleden konden we van tevoren een reis boeken voor de maanden juli of augustus en ons maandenlang verheugen op de blauwe zee, dat leuke plekje op de camping of dat chalet in de bergen.

Lees meer

Succesvolle eerste skeelerwedstrijd!

Op de nieuwe skeelerbaan in Ede werd zaterdag de eerste officiële wedstijd van het seizoen en na corona gehouden.

Lees meer

Sleutels voor nieuwe huurders Pampagras

Het wordt een mooie, veilige woonomgeving voor senioren, aan de rand van het Veenendaalse centrum. Ontwikkeld door de gemeente Veenendaal, Patrimonium woonservice, zorggroep Charim en ontwikkelaar Zegers in een fraaie, parkachtige omgeving. De eerste kroon op het werk, 21 levensloopbestendige sociale huurappartementen, is woensdag 14 juli gezet.

Lees meer

Kelderman Bouw blijft schaatstalenten trouw

De Edese aannemer Kelderman Bouw blijft investeren in regionaal schaatstalent. Met zowel de 19-jarige Marit van Beijnum, die in Bennekom opgroeide, als de 16-jarige Corné van Doorn uit Veenendaal werd maandag 12 juli de sponsorovereenkomst verlengd.

Lees meer

Een beetje Suriname in Veenendaal

Het nieuwbouwproject Archipel in Veenendaal-Oost nadert zijn voltooiing. Aannemer Kelder-man Bouw is gestart met de oplevering van de laatste fase. Prim en Edith Siriram kregen af-gelopen donderdag de sleutel van hun prachtige vrijstaande nieuwbouwhuis aan het water. Een beetje Suriname in Veenendaal.

Lees meer

'Ik ben een gevoelsmens'

LUNTEREN | Hij is directeur/eigenaar van de Kelderman Groep, 57 jaar en woonachtig in Lunteren. Graag zou hij eens op Noordpoolexpeditie gaan, hij ervaart de avond als prettigste moment van de dag en hij wil denken in kansen en oplossingen; niet in problemen. Lees hier het interview uit de Ede Stad met Hans Koopman.

Lees meer

In gesprek met Hans Koopman “Je kunt een duurzame wijk maar één keer goed neerzetten''

In de vorige BNL vroeg Henk van de Kolk aan Hans Koopman van Kelderman Bouw: “Wat is volgens jou de toekomst van circulair bouwen?” Koopman is groot voorstander van bouwen op een duurzame manier, maar kijkt kritisch naar het begrip circulair bouwen.

Lees meer

Extra steun vanuit Kelderman Bouw voor Kimberley Bos

EDE Kelderman Bouw heeft de sponsorovereenkomst met topsportster Kimberley Bos verlengd met twee seizoenen. De Edese skeletonster weet zich tot en met de Olympische Spelen van Beijing in 2022 verzekerd van extra steun van Kelderman, want algemeen directeur Hans Koopman liet haar tevens weten de sponsorbijdrage te verdubbelen.

Lees meer

Eerste woningen in waterrijke villawijk Archipel opgeleverd

‘Het mooie uitzicht over de groene weilanden én het feit dat deze huizen heel duurzaam zijn. Dat waren voor ons de redenen om binnen een week de knoop door te hakken en deze nieuwbouwwoning in Veenendaal-oost te kopen.’

Lees meer
Nieuwbouw

Handig & overzichtelijk: de Woningconfigurator van Kelderman

Hoe ziet de woning er straks uit en wat zijn de kosten? Als koper van een appartement in het Veemhuis krijg je toegang tot de woonconfigurator van Kelderman Bouw. Hierin kun je zelf de extra opties aanvinken, zoals de afwerking van de wanden, vloeren, keuken en sanitair.

Lees meer
Nieuwbouw

Het Veemhuis | 20 startersappartementen in Ede

20 stoere startersappartementen in het Veemhuis: een eigentijds nieuwbouwplan aan de Reehorsterweg.

Lees meer

Eerste woningen Op Zuid opgeleverd

Het project ‘Op Zuid’ in Scherpenzeel nadert zijn voltooiing. Gert en Rianne van Essen mochten afgelopen week de sleutel in ontvangst nemen van hun nieuwe tweekapper. ‘We krijgen er energie van!’

Lees meer

Skeletonster Bos pakt met zilver tweede wereldbekermedaille in carrière

BRON: NOS | Skeletonster Kimberley Bos heeft voor de tweede keer in haar loopbaan een medaille gewonnen bij een wereldbekerwedstrijd. De 27-jarige Gelderse werd knap tweede in het Letse Sigulda.

Lees meer

Kimberley Bos gaat zich in Letland vast testen richting Olympische Spelen

Kimberley Bos begint dit weekend aan het pre-Olympisch seizoen. De 27-jarige skeletonster uit Ede gaat vrijdag 20 november in Sigulda (Letland) van start in de World Cup.

Lees meer

Trots op deze sporters met Karakter!

Marit van Beijnum debuteert bij senioren & de Promo Road to Beijing 2022 van Kimberley Bos

Lees meer

Nieuwe website!

De afgelopen maanden hebben we gewerkt aan een nieuwe website. Onze geheel vernieuwde website is fris, helder, veelzijdig en boordevol karakter. Net als onze manier van werken!

Lees meer

Veenendaals schaatstalent Corné van Dooren vindt sponsor

Het 15-jarige schaatstalent Corné van Dooren uit Veenendaal wordt het komende jaar gesponsord door het Edese bouwbedrijf Kelderman Bouw. Dankzij deze financiële steun kan hij investeren in materiaal om zijn prestaties verder te verbeteren, maar vooral om meer plezier uit zijn sport te halen.

Lees meer

Kelderman ook komende vijf jaar hoofdsponsor van EIJV

Het Edese bouwbedrijf Kelderman is ook de komende vijf jaar hoofdsponsor van de Edese IJsvereniging. Beide partijen verlengden vorige week het contract. De Edese IJsvereniging wil de steun gebruiken om te investeren in de jeugd.

Lees meer

Kelderman zoekt werkvoorbereider met Karakter!

Vind je het een uitdaging om direct en indirect een belangrijke bijdrage te leveren aan succesvolle projecten op het gebied van woningbouw en utiliteitsbouw? Ben je bouwkundig sterk & klantgericht onderlegd?

Lees meer

Eerste Kelderman tijdrit een succes

De jeugd genoot tijdens de skeelerwedstrijd in Ede. De Edese IJsvereniging hield afgelopen vrijdag voor het eerst de Kelderman Tijdrit.

Lees meer

Nieuwsbrief juni 2020 - Kelderman in beeld

Kelderman in beeld...

Lees meer
Nieuwbouw

Ontwikkeling De Vijf op Enka

In navolging op het project ‘De Acht op Enka’, dat de bouw van acht kwalitatieve vrijstaande woningen behelst, is Kelderman nu volop bezig met de ontwikkeling van nog eens vijf woningen aan de rand van het ENKA-terrein.

Lees meer
Nieuwbouw

Bouwproject ‘De Acht op de Enka’ start sneller dan verwacht

Het project ‘De Acht op de Enka’, een initiatief van Kelderman Vastgoedontwikkeling uit Ede, gaat komende week van start. Maandag beginnen de graafwerkzaamheden van dit project op het Enka-terrein in Ede, dat bestaat uit acht karakteristieke villa’s aan de rand van het bos.

Lees meer
Nieuwbouw

Op Zuid | Bouw van het project Op Zuid gestart

Op het voormalige terrein van Kwekerij Stuivenberg in Scherpenzeel is de bouw gestart van het project ’Op Zuid’, 34 grondgebonden woningen in verschillende categorieën.

Lees meer
Nieuwbouw

Kelderman realiseert villawijk in Veenendaal-Oost

Kelderman Bouw heeft van LATEI de opdracht gekregen om 75 luxe woningen te realiseren in Veenderij, de nieuwe waterrijke woonwijk in Veenendaal-Oost.

Lees meer
Nieuwbouw

Op Zuid | Scherpenzeel

In opdracht van LATEI uit Amersfoort zal Kelderman Bouw 34 woningen realiseren.

Lees meer