Veenendaals schaatstalent Corné van Dooren vindt sponsor

Het 15-jarige schaatstalent Corné van Dooren uit Veenendaal wordt het komende jaar gesponsord door het Edese bouwbedrijf Kelderman Bouw. Dankzij deze financiële steun kan hij investeren in materiaal om zijn prestaties verder te verbeteren, maar vooral om meer plezier uit zijn sport te halen.

Corné behoort tot de top van de Nederlandse schaatstalenten in zijn leeftijdscategorie. Als klein jochie, toen nog schaatsend bij de Edese IJsvereniging, viel hij al op bij Hans Koopman, algemeen directeur van Kelderman en zelf ook fervent schaatsliefhebber. ‘Corné was klein van stuk, altijd vrolijk en enthousiast en…. bloedfanatiek. Van een afstand volgde ik zijn prestaties en afgelopen zomer raakten we met elkaar aan de praat. Ik weet dat schaatsen een dure sport is. Zo ontstond het idee om hem te sponsoren, net zoals we dat doen met schaatster Marit van Beijnum uit Bennekom en skeletonster Kimberley Bos uit Ede’, vertelt Hans Koopman.

De financiële steun voor Corné, die inmiddels schaatst bij de Deventer IJsclub, zal vooral worden gebruikt om te investeren in nieuw materiaal. Of de sponsoring ook dit jaar zal leiden tot topprestaties, laat Corné in het midden. ‘Ik wil zo veel mogelijk plezier halen uit het schaatsen. Ik heb altijd gezegd: als ik geen zin heb om te trainen, dan ga ik niet. Maar ik heb nog nooit een training overgeslagen. Plezier staat echt voorop.’ Vader Martin van Dooren onderschrijft dit: ‘Ik vind het mooi dat Corné geniet van de schaatssport en zich hierin wil verbeteren. Hij heeft er dan ook veel voor over. Het vraagt veel van hem om zijn studie en zijn sport goed te combineren.’

Dat is ook waarom Hans Koopman graag met zijn bedrijf dit talent uit Veenendaal ondersteunt. ‘Wij vinden het als bedrijf belangrijk dat jongeren meer bewegen. Dan is het fijn als er mensen zijn als Corné dat plezier ook uitdragen. Wij vinden het mooi om hier ons steentje aan bij te dragen.’

JVF0 kelderman sponsorcontact (Aangepast x)

Meer nieuws

Skeletonster Bos pakt met zilver tweede wereldbekermedaille in carrière

BRON: NOS | Skeletonster Kimberley Bos heeft voor de tweede keer in haar loopbaan een medaille gewonnen bij een wereldbekerwedstrijd. De 27-jarige Gelderse werd knap tweede in het Letse Sigulda.

Lees meer

Kimberley Bos gaat zich in Letland vast testen richting Olympische Spelen

Kimberley Bos begint dit weekend aan het pre-Olympisch seizoen. De 27-jarige skeletonster uit Ede gaat vrijdag 20 november in Sigulda (Letland) van start in de World Cup.

Lees meer

Trots op deze sporters met Karakter!

Marit van Beijnum debuteert bij senioren & de Promo Road to Beijing 2022 van Kimberley Bos

Lees meer

Nieuwe website!

De afgelopen maanden hebben we gewerkt aan een nieuwe website. Onze geheel vernieuwde website is fris, helder, veelzijdig en boordevol karakter. Net als onze manier van werken!

Lees meer

Kelderman zoekt junior projectontwikkelaar met Karakter!

Je ziet het als een uitdaging om een belangrijke bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van (nieuw)bouwprojecten, van initiatief tot aan start bouw. Dan ben jij de persoon die Kelderman zoekt!

Lees meer
Nieuwbouw

Startersappartementen aan de Reehorsterweg

Voor starters op de krappe Edese woningmarkt is er hoopgevend nieuws. Aan de Reehorsterweg in Ede komt een duurzaam appartementengebouw met 20 vriendelijk geprijsde koopappartementen.

Lees meer

Kelderman ook komende vijf jaar hoofdsponsor van EIJV

Het Edese bouwbedrijf Kelderman is ook de komende vijf jaar hoofdsponsor van de Edese IJsvereniging. Beide partijen verlengden vorige week het contract. De Edese IJsvereniging wil de steun gebruiken om te investeren in de jeugd.

Lees meer

Kelderman zoekt werkvoorbereider met Karakter!

Vind je het een uitdaging om direct en indirect een belangrijke bijdrage te leveren aan succesvolle projecten op het gebied van woningbouw en utiliteitsbouw? Ben je bouwkundig sterk & klantgericht onderlegd?

Lees meer

Eerste Kelderman tijdrit een succes

De jeugd genoot tijdens de skeelerwedstrijd in Ede. De Edese IJsvereniging hield afgelopen vrijdag voor het eerst de Kelderman Tijdrit.

Lees meer

Nieuwsbrief juni - Kelderman in beeld

Kelderman in beeld...

Lees meer
Nieuwbouw

Ontwikkeling De Vijf op Enka

In navolging op het project ‘De Acht op Enka’, dat de bouw van acht kwalitatieve vrijstaande woningen behelst, is Kelderman nu volop bezig met de ontwikkeling van nog eens vijf woningen aan de rand van het ENKA-terrein.

Lees meer
Nieuwbouw

Bouwproject ‘De Acht op de Enka’ start sneller dan verwacht

Het project ‘De Acht op de Enka’, een initiatief van Kelderman Vastgoedontwikkeling uit Ede, gaat komende week van start. Maandag beginnen de graafwerkzaamheden van dit project op het Enka-terrein in Ede, dat bestaat uit acht karakteristieke villa’s aan de rand van het bos.

Lees meer
Nieuwbouw

Op Zuid | Bouw van het project Op Zuid gestart

Op het voormalige terrein van Kwekerij Stuivenberg in Scherpenzeel is de bouw gestart van het project ’Op Zuid’, 34 grondgebonden woningen in verschillende categorieën.

Lees meer
Nieuwbouw

Kelderman realiseert villawijk in Veenendaal-Oost

Kelderman Bouw heeft van LATEI de opdracht gekregen om 75 luxe woningen te realiseren in Veenderij, de nieuwe waterrijke woonwijk in Veenendaal-Oost.

Lees meer
Nieuwbouw

Op Zuid | Scherpenzeel

In opdracht van LATEI uit Amersfoort zal Kelderman Bouw 34 woningen realiseren.

Lees meer