Weideblick | Start Informatie

Maart 2023

Weideblick, Ede

Binnenkort hopen we te starten met de bouw van het project Weideblick in Ede. De eerste fase van het bouwschema ziet er als volgt uit:

Eind april wordt er gestart met het grondwerk. Dit betekent dat de grond wordt uitgegraven om vervolgens de fundering te storten. Dit vormt de verdere opbouw van uw woning. Bij uw woning wordt strokenfundering toegepast.

0 VV Kernhem Vogelvlucht STP V0 0

Meer nieuws

Nieuwbouw

Weideblick | Nieuwsbrief 5

Update vanaf de bouwplaats! Een paar weken geleden mochten wij u ontmoeten op de bouwplaats. De bouw van het project is inmiddels zover dat u een goede indruk heeft gekregen van uw toekomstige woning. Deze week is het weer tijd voor een update in de vorm van een nieuwsbrief. U bent vast benieuwd naar de stand van zaken!

Lees meer
Nieuwbouw

Weideblick | Nieuwsbrief 4

De bouw ligt op schema! | Voortgang bouw Alle kappen zijn inmiddels gelegd en wij zijn gestart met het aanbrengen van de gevelbekleding. Bij de eerste woningen zijn de steigers weggehaald en hierdoor zijn de contouren van de woningen goed zichtbaar geworden. Het metselwerk verloopt voorspoedig en volgens planning. De metselaars zijn ook al volop bezig met het metselwerk van de 1e garages van de woningen.

Lees meer
Nieuwbouw

Weideblick | Nieuwsbrief 3

De vaart zit erin! Het team van Kelderman is volop in beweging en ontwikkeling met de bouw van uw woning. Graag geven wij u weer een update over de gang van zaken.

Lees meer
Nieuwbouw

Weideblick | Nieuwsbrief 2

De bouw vordert! Het team van Kelderman gaat met volle kracht vooruit om uw droomwoning te realiseren. Graag blikken wij nog even terug op de werkzaamheden die zijn verricht, maar uiteraard kijken wij ook vooruit! Want wat ooit door Weusten Liedenbaum Architecten voor project Weideblick werd uitgetekend, wordt steeds meer werkelijk zichtbaar.

Lees meer
Nieuwbouw

Weideblick | Nieuwsbrief 1

Binnenkort hopen we te starten met de bouw van het project Weideblick in Ede.

Lees meer
Nieuwbouw

Bouw Weideblick in Kernhem van start

‘De marktomstandigheden zijn in korte tijd veranderd. Het is geen vanzelfsprekendheid meer dat bouwprojecten van start gaan. Daarom zijn we heel blij dat we de kopers van het project Weideblick in Kernhem vandaag zekerheid kunnen geven. Van de twaalf woningen hebben we er al negen verkocht en dus starten we met de bouw.’

Lees meer